Home / Business / Domo inchide toate cele 75 de magazine si ramane doar cu operatiuni online

Domo inchide toate cele 75 de magazine si ramane doar cu operatiuni online

Retailerul de electro-IT Domo, unul dintre cei mai mari jucători din piața locală de profil, cu afaceri de peste 600 mil. lei anul trecut, va închide toate magazinele fizice pentru a ră­mâne cu operațiuni doar online, potrivit surselor din pia­ță. O parte dintre magazine au fost deja preluate de com­pe­titori, iar furnizorii de electronice și electrocasnice spun că nu au fost plătiți, motiv pentru care nu mai livrează marfă com­­paniei care are deja probleme financiare de mai mulți ani.

Până la închiderea ediției repre­zentanții Domo nu au răspuns solicitării ZF. Potrivit ultimelor date, Domo avea în toamnă circa 75 de magazine fizice și unu online.

„Domo și-a mutat activele de pe o companie pe alta. Fosta com­panie care opera activitatea Domo avea probleme financia­re și nu își mai plătea furnizorii. Apoi, sub noua entitate s-au fă­cut plăți pentru o vreme, pentru ca apoi să apară și aici proble­me. Noi nu mai livrăm marfă“, spune un furnizor al companiei.

Sursa: zf.ro

Retailerul de electro-IT Domo, unul dintre cei mai mari jucători din piața locală de profil, cu afaceri de peste 600 mil. lei anul trecut, va închide toate magazinele fizice pentru a ră­mâne cu operațiuni doar online, potrivit surselor din pia­ță. O parte dintre magazine au fost deja preluate de com­pe­titori, iar furnizorii de electronice și electrocasnice spun că nu au fost plătiți, motiv pentru care nu mai livrează marfă com­­paniei care are deja probleme financiare de mai mulți ani. Până la închiderea ediției repre­zentanții Domo nu au răspuns solicitării ZF. Potrivit ultimelor date, Domo avea în toamnă circa 75 de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bulgaria da din nou clasa Romaniei cu statiunile de la Marea Neagra. Topul celor mai ieftine destinatii din Europa

Statiunea Sunny Beach din Bulgaria ...

Nori negri la Rulmenți Bârlad! Se vorbește de un nou val de disponibilizări

Răzvan CĂLIN Nori negri s-ar ...

Generăleasa Placinta și ideile minunate! Soluția elegantă prin care elevii de la Liceul Tehnologic ”Petru Rareș” le-au transmis autorităților locale că școala are nevoie de bani!

Preparatele au fost prezentate aleșilor ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: