Google+
Home » Social » Sediul Asociației ”Sf. Ștefan”, cuprins de flăcări!

Sediul Asociației ”Sf. Ștefan”, cuprins de flăcări!

de Răzvan CĂLIN

Incendiul a fost provocat de un scurt circuit electric.

Puțin a lipsit ca duminică după-amiază sediul Asociației umanitare ”Sf. Ștefan” din Bârlad să se transforme în scrum. În jurul orei 18, în clădirea situată pe Bulevardul Republicii, chiar în centrul orașului, a izbucnit un incendiu care ar fi putut provoca un dezastru de proporții dacă pompierii militari nu ar fi intervenit prompt.

Riscurile erau foarte mari deoarece în zonă clădirile sunt, practic, îngrămădite una lângă alta. Aici funcționează și cabinetul deputatului Adrian Solomon, dar și Sindicatul Liber al Pensionarilor și Clubul ”Obsession”. Prin urmare, focul ar fi putut să se extindă cu ușurință de la o clădire la alta. Din fericire, echipajele pompierilor militari au intervenit rapid și au reușit să localizeze și să lichideze incendiul ăn scurt timp. Cel care a sesizat pompierii prin 112 a fost chiar președintele organizației nonguvernamentale, Benone Dragomir, care în momentul izbucnirii incendiului se afla în sediu.

”Flăcările au distrus circa doi metri pătrați de tavan din scândură acoperit cu PVC. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric produs la un conductor defect”, ne-a declarat sublocotenentul Ionuț Roșu, purtătorul de cuvânt al ISU ”Podul Înalt” Vaslui.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Incendiul a fost provocat de un scurt circuit electric. Puțin a lipsit ca duminică după-amiază sediul Asociației umanitare ”Sf. Ștefan” din Bârlad să se transforme în scrum. În jurul orei 18, în clădirea situată pe Bulevardul Republicii, chiar în centrul orașului, a izbucnit un incendiu care ar fi putut provoca un dezastru de proporții dacă pompierii militari nu ar fi intervenit prompt. Riscurile erau foarte mari deoarece în zonă clădirile sunt, practic, îngrămădite una lângă alta. Aici funcționează și cabinetul deputatului Adrian Solomon, dar și Sindicatul Liber al Pensionarilor și Clubul ”Obsession”. Prin urmare, focul ar fi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: