Google+
Home » Monden » Urmează visul mamei ei! Irinel o pregătește pe Irina pentru muzică și actorie

Urmează visul mamei ei! Irinel o pregătește pe Irina pentru muzică și actorie

Pe când se bucura de statutul de doamna Columbeanu, Moni a încercat să-și facă un nume și ca artistă în țară și peste hotare. 

Astfel, fosta soție a lui Irinel a mers chiar și peste Ocean pentru a deveni actriță. Irinel a pus-o în legătură cu persoanele potrivite pentru asta, doar că, din păcate pentru ea, Monica nu prea era făcută pentru așa ceva.

Domnișoara Gabor nu avea nici măcar voce, pentru a-și încerca norocul în muzică, motiv pentru care s-a lăsat păgubașă. La ani distanță însă, fiica sa a început să ia lecții de actorie, dar și de canto.

În plus, Irina este și talentată, motiv pentru care tatăl său o încurajează să “profeseze” și îi plătește, lunar, o profesoară de specialitate.

“Da, Irina cântă acum și ia lecții de actorie de la o actriță”, a spus Irinel Columbeanu pentru Libertatea.

Sursa: libertatea.ro

Pe când se bucura de statutul de doamna Columbeanu, Moni a încercat să-și facă un nume și ca artistă în țară și peste hotare.  Astfel, fosta soție a lui Irinel a mers chiar și peste Ocean pentru a deveni actriță. Irinel a pus-o în legătură cu persoanele potrivite pentru asta, doar că, din păcate pentru ea, Monica nu prea era făcută pentru așa ceva. Domnișoara Gabor nu avea nici măcar voce, pentru a-și încerca norocul în muzică, motiv pentru care s-a lăsat păgubașă. La ani distanță însă, fiica sa a început să ia lecții de actorie, dar și de canto.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: