Google+
Home » Invatamant » Activitate bogată la Palatul Copiilor Vaslui

Activitate bogată la Palatul Copiilor Vaslui

In perioada imediat următoare membrii Palatului Copiilor din Vaslui, elevi și cadre didactice, vor fi prezenți la o multitudine de evenimente. Primul va fi un simpozion, la Casa Corpului Didactic din Vaslui, la care vor participa și copii de la cercurile instituției de invățământ care face obiectul acestor rânduri.

Sâmbătă, 21 noiembrie, la Iași, va avea loc un concurs de muzică ușoară, intitulat ”Diamantele Iașilor”, la care vor fi prezenți și 7-8 tineri soliști coordonați de profesorul Alin Bulbocă, cel care speră ca elevii săi să se întoarcă plini de premii.

Pe 22 noiembrie se vor desfășura două manifestări: concursul de dans ”Ritmuri și armonie”, de la Iași, la care iau parte elevi pregătiți de profesoarele Elena Anușca Doglan și Alice Vârlănuță, iar cea de a doua se va consuma în localitatea Satu Nou (comuna Solești), în colaborare cu Primăria Solești și Centrul Cultural Satu Nou. Această din urmă acțiune va fi organizată cu prilejul derulării unor activități în cadrul cercului pedagogic anual.

In intervalul 16-21 noiembrie se va desfășura, în stațiunea Tușnad, concursul de dosare, prilej cu care se vor evalua proiectele care urmează a fi introduse în Calendarul activităților Educative Naționale (CAEN) pe anul 2016. In urma acestei întruniri se va ști exact ce acțiuni va derula  fiecare palat al copiilor din țară pe parcursul anului viitor. Palatul Copiilor Vaslui va fi reprezentat la Tușnad de profesoara Aurelia Tonița.

În perioada 26-30 noiembrie, cunoscuta corală vasluiană ”Fantasia”, condusă de profesorul Vasile Negură, va fi prezentăla Chișinău, unde va avea loc un concurs de muzică corală intitulat ”A ruginit frunza din vii”. Corala va mai concerta luna viitoare în diferite spectacole, în cadrul cărora va prezenta colinde tradiționale romănești. Primul dintre ele va avea loc pe 19 decembrie, la Muzeul ”Vasile Pârvan” Bârlad. (Dorelian David)

Comments

comments

In perioada imediat următoare membrii Palatului Copiilor din Vaslui, elevi și cadre didactice, vor fi prezenți la o multitudine de evenimente. Primul va fi un simpozion, la Casa Corpului Didactic din Vaslui, la care vor participa și copii de la cercurile instituției de invățământ care face obiectul acestor rânduri. Sâmbătă, 21 noiembrie, la Iași, va avea loc un concurs de muzică ușoară, intitulat ”Diamantele Iașilor”, la care vor fi prezenți și 7-8 tineri soliști coordonați de profesorul Alin Bulbocă, cel care speră ca elevii săi să se întoarcă plini de premii. Pe 22 noiembrie se vor desfășura două manifestări: concursul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: