Home » Social » Bârladul sub lupă – Așteptare culturală la ușa domnului notar

Bârladul sub lupă – Așteptare culturală la ușa domnului notar

Dacă nu sunt bănci prin preajmă și au de așteptat, unii bârlădeni găsesc ce să improvizeze. Zilele trecute, câțiva clienți (bârlădeni dar și săteni) ai unui notariat din centru, sătui să aștepte deschiderea instituției, au ales să se așeze pe pervazul Galeriei de Artă „Nicolae Tonitza” din imediata apropiere. Nimeni nu le-a atras atenția, nici autorități, nici trecători obișnuiți, mai cu seamă că unii clienți începuseră să servească micul dejun adus în sacoșă de la țară.

Dacă tot n-au trecut niciodată pragul Galeriei, măcar au apreciat pervazul. Cu siguranță, însă, dacă pervazul va fi degradat din cauza utilizării în scopuri pentru care nu a fost creat, administratorul galeriei va fi nevoit să suporte cheltuielile de reparație. (Mihaela NICULESCU)

Dacă nu sunt bănci prin preajmă și au de așteptat, unii bârlădeni găsesc ce să improvizeze. Zilele trecute, câțiva clienți (bârlădeni dar și săteni) ai unui notariat din centru, sătui să aștepte deschiderea instituției, au ales să se așeze pe pervazul Galeriei de Artă „Nicolae Tonitza” din imediata apropiere. Nimeni nu le-a atras atenția, nici autorități, nici trecători obișnuiți, mai cu seamă că unii clienți începuseră să servească micul dejun adus în sacoșă de la țară. Dacă tot n-au trecut niciodată pragul Galeriei, măcar au apreciat pervazul. Cu siguranță, însă, dacă pervazul va fi degradat din cauza utilizării în scopuri…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: