Google+
Home » National » ITALIA-ROMÂNIA 2-2. Bogdan Stancu și Florin Andone marchează pentru națională în remiza cu „Squadra Azzurra”

ITALIA-ROMÂNIA 2-2. Bogdan Stancu și Florin Andone marchează pentru națională în remiza cu „Squadra Azzurra”

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-0), partida amicală disputată în compania selecționatei Italiei, marți seară, pe stadionul Dall’Ara din Bologna. 

Golurile au fost marcate de Marchisio ’55 (penalti) și Gabbiadini ’66 pentru gazde, respectiv Stancu ‘8 și Andone ’88 pentru „tricolori”.

0-1: Stancu a deschis scorul cu un șut de la 12 metri.

1-1: Marchisio a transformat un penalti acordat pentru o intervenție a lui Grigore la Pelle.

2-1: Gabbiadini a marcat cu capul, din șase metri.

2-2: Florin Andone a înpins în plasă, din doi metri, mingea respinsă de Sirigu la un șut al lui Chiricheș.

Italia: Buffon (Sirigu ’69) – Darmian, Barzagli, Bonucci, Chiellini – Florenzi, Marchisio (Parolo ’78), Soriano (Montolivo ’60), El Shaarawy (Candreva ’80) – Pelle (Okaka ’60), Eder (Gabbiadini ’60). Antrenor: Antonio Conte.

România: Tătărușanu – Săpunaru, Chiricheș, Grigore, Raț (Filip ’83) – Hoban, Pintilii (Prepeliță ’68) – Torje (Andone ’68), Budescu (Maxim ’46), Stancu (Ivan ’85) – Keșeru (Sânmărtean ’46). Antrenor: Anghel Iordănescu.

Cartonașe galbene: Eder ’56, Candreva ’90+4 / Hoban ’15, Chiricheș ’90+4.

Meciul a fost arbitrat de elvețianul Adrien Jaccottet, ajutat de compatrioții săi Devis Dettamenti și Sladan Josipovici, rezervă fiind italianul Marco Guida.

În momentul intrării echipelor pe teren, pe arena din Bologna s-a intonat imnul Franței, în memoria victimelor atentatelor de săptămâna trecută, de la Paris.

Înainte de startul jocului, pe arena din Bologna s-a ținut un minut de reculegere.

Cele două echipe au evoluat cu banderole negre, iar „tricolorii” au avut imprimate pe numerele de pe tricouri numele persoanelor decedate în incendiul de la clubul Colectiv.

Sursa: mediafax.ro

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-0), partida amicală disputată în compania selecționatei Italiei, marți seară, pe stadionul Dall'Ara din Bologna.  Golurile au fost marcate de Marchisio '55 (penalti) și Gabbiadini '66 pentru gazde, respectiv Stancu '8 și Andone '88 pentru "tricolori". 0-1: Stancu a deschis scorul cu un șut de la 12 metri. 1-1: Marchisio a transformat un penalti acordat pentru o intervenție a lui Grigore la Pelle. 2-1: Gabbiadini a marcat cu capul, din șase metri. 2-2: Florin Andone a înpins în plasă, din doi metri, mingea respinsă de Sirigu la un șut al lui Chiricheș.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: