Google+
Home » Social » Pregătiri pentru iarnă – Primăria Vaslui a deschis Adăpostul de noapte pentru oamenii străzii
Dragoș Cazacu

Pregătiri pentru iarnă – Primăria Vaslui a deschis Adăpostul de noapte pentru oamenii străzii

de Roxana NĂSTASĂ

Odată cu venirea frigului, oamenii străzii au nevoie de ajutor. Ca în fiecare an, Primăria municipiului Vaslui este pregătită să îi primească în spații special amenajate pe cei care nu au un acoperiș deasupra capului. Și în acest an au fost luate toate măsurile pentru a-i  putea primi pe cei năpăstuiți de soartă, pe timpul nopții la adăpostul amenajat în clădirea din incinta Ștrandului municipal.

“Vine frigul și am luat toate măsurile necesare pentru a deschide adăpostul de noapte de la ștrandul municipal. Au fost achiziționate pături, lenjerii, s-au luat toate măsurile de igienă necesare și de săptămâna trecută a fost deschis. Sunt deja șapte persoane care dorm acolo pe timpul nopții, dar după ce va da frigul mai tare vor fi mai multe. Aceste persoane au fost identificate prin anchete sociale”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Dragoș Cazacu.

La Adăpostul de noapte se poate sta de la ora 19 până la 7 dimineața, putând fi găzduiți în total 22 de oameni ai străzii. Persoanele fără adăpost care nu au domiciliul pe raza municipiului Vaslui vor fi îndrumate spre localitatea de domiciliu.

Comments

comments

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: