Google+
Home » Justitie » Polițiștii bârlădeni, pe urmele celui care a jefuit casieria Agrocomplex Bârlad!

Polițiștii bârlădeni, pe urmele celui care a jefuit casieria Agrocomplex Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Ancheta este derulată de Biroul de Investigații Criminale Bârlad.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad sunt pe urmele individului care, la mijlocul săptămânii trecute, a jefuit casieria SC Agrocomplex SA Bârlad. Deși încă nu au reușit să-l identifice pe autor, anchetatorii au alcătuit, totuși, un cerc de suspecți și strâng lațul încet, dar sigur.

”Deocamdată nu a fost identificat autorul acestei fapte. Dar ancheta colegilor de la Bârlad este în plină desfășurare”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Jaful s-a petrecut în cursul zilei de joi, 12 noiembrie, ziua în amiaza mare, în jurul orei 13.30. Din primele cercetări efectuate de polițiști, la un moment casiera unității a părăsit pentru câteva minute biroul în care lucra. Din păcate, a omis să securizeze seiful în care se afla o sumă destul de mare de bani. Se pare că exact în acel moment pe holul firmei se afla un individ care a sesizat imediat că la doar doi pași de el se află o mică comoară, totalmente nepăzită. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, a pătruns în încăpere și profitând că nu era nimeni (dar mai ales că seiful era deschis), a sustras o sumă destul de mare de bani: peste 30.000 de lei. După care s-a făcut nevăzut.

About Razvan Calin

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: