Google+
Home » Social » Se caută muncitori în agricultură în străinătate

Se caută muncitori în agricultură în străinătate

de Roxana NĂSTASĂ

Veste bună pentru vasluienii dornici să muncească peste hotare. În Spatiul Economic European sunt disponibile 1.807 locuri de muncă prin intermediul rețelei europene de ocupare Eures. Cele mai multe locuri de muncă sunt în Spania, unde se caută muncitori necalificați în agricultură.

Angajatorii din Spatiul Economic European oferă, prin intermediul retelei Eures România, 1.807 locuri de muncă vacante. Cele mai multe posturi disponibile, respectiv 801, sunt în Spania, 800 fiind pentru muncitori necalificați în agricultură și unul pentru maseur. Alte  400 de locuri de muncă pentru muncitori necalificați în agricultură sunt disponibile în Portugalia.

În Republica Cehă sunt disponibile 182 de locuri, din care 50 pentru lucrători în producție (asamblarea aparatelor de aer condiționat), 50 pentru operatori și 50 pentru șoferi transport marfă internațional În Marea Britanie sunt 180 de locuri de muncă, din care 60 pentru îngrijitori persoane/infirmieri, 60 ca asistenți medicali și 40 pentru îngrijitori persoane. De asemenea și Germania are nevoie de oameni dornici să muncească. Acolo e nevoie de 50 de asistenți medicali generaliști, 20 de operatori mașini și centrale, 15 șoferi de TIR și 10 agenți de securitate. Suedia caută să angajeze 20 de femei de serviciu, 15 vopsitori auto și 10 tinichigii auto. Și Ungaria are locuri de muncă disponibile, punând la dispoziție 50 de posturi de operatori la asamblarea panourilor electrice. Polonia are disponibile trei posturi de lăcătuși-sudori, unul de specialist în vânzări și unul de inginer șef centru dezvoltare/cercetare. Nici Belgia nu se lasă mai prejos, având trei locuri de muncă vacante, dintre care două de director audit în servicii financiare și unul de proiectant construcții metalice. Locuri de muncă oferă și Norvegia, două pentru doctoranzi inginerie biomedicală, iar Irlanda un loc ca tehnician dentar.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES national, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul Agentiei judetene pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau reședință, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

de Roxana NĂSTASĂ Veste bună pentru vasluienii dornici să muncească peste hotare. În Spatiul Economic European sunt disponibile 1.807 locuri de muncă prin intermediul rețelei europene de ocupare Eures. Cele mai multe locuri de muncă sunt în Spania, unde se caută muncitori necalificați în agricultură. Angajatorii din Spatiul Economic European oferă, prin intermediul retelei Eures România, 1.807 locuri de muncă vacante. Cele mai multe posturi disponibile, respectiv 801, sunt în Spania, 800 fiind pentru muncitori necalificați în agricultură și unul pentru maseur. Alte  400 de locuri de muncă pentru muncitori necalificați în agricultură sunt disponibile în Portugalia. În Republica Cehă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: