Google+
Home » National » LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile câștigătoare aferente lunii octombrie

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile câștigătoare aferente lunii octombrie

Duminică, 22 noiembrie, a avut loc extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 – 31 octombrie 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, pentru maximum 100 de câștigători, care vor fi desemnați în urma altei extrageri dacă se depășește numărul. 

REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE:

Luna câștigătoare: 10 – luna octombrie

Ziua câștigătoare: 11 

Valoarea câștigătoare: 772 lei

Bonurile în valoare de 772 lei emise pe 11 octombrie au ieșit, astfel, câștigătoare la extragerea lunară a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

Prima etapă de selecție a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna octombrie a avut loc duminică și a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al CN Loteria Română, pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

La extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 octombrie, fără să fie necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale în original, alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat, precum logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine.

Fiecare unitate teritorială ANAF la care se depun bonuri fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție va elibera o copie a acestora cu mențiunea “conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în “Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale.

Pentru extragerea din 20 septembrie au fost depuse 35 de cereri de revendicare, iar pentru cea de la 18 octombrie 26 de cereri.

Sursa: mediafax.ro

Comments

comments

Duminică, 22 noiembrie, a avut loc extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 - 31 octombrie 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, pentru maximum 100 de câștigători, care vor fi desemnați în urma altei extrageri dacă se depășește numărul.  REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE: Luna câștigătoare: 10 - luna octombrie Ziua câștigătoare: 11  Valoarea câștigătoare: 772 lei Bonurile în valoare de 772 lei emise pe 11 octombrie au ieșit, astfel, câștigătoare la extragerea lunară a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, putând fi depuse de luni la sediile ANAF. Prima etapă de selecție a Loteriei fiscale pentru bonurile emise…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: