Home / Social / Ștefan Stafie, una din cele patru victime ale accidentului rutier de la Rulmenți, a murit la Iași!

Ștefan Stafie, una din cele patru victime ale accidentului rutier de la Rulmenți, a murit la Iași!

de Răzvan CĂLIN

Bărbatul fusese transferat la Spitalul ”Sf. Spiridon” tocmai din cauza agravării stării sale de sănătate.

Una din cele patru victime ale accidentului rutier petrecut pe 12 noiembrie la Bârlad – Ștefan Stafie, în vârstă de 58 de ani – a decedat vineri, 20 noiembrie, pe unul din paturile Spitalului Clinic Județean de Urgențe ”Sf. Spiridon” din Iași.

”Am fost informați că decesul a survenit în cursul zilei de vineri, starea acestuia de sănătate agravându-se în ultimele zile. Conform procedurilor în vigoare, va fi efectuată autopsia de către medicii legiști din Iași pentru a se stabili cu exactitate ce anume a provocat decesul omului”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Stafie a fost transferat la clinica ieșeană în cursul zilei de luni, 16 noiembrie, după ce fusese internat în Secția Anestezie Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Omul a fost diagnosticat cu fracturi costale torace stâng, practic având sfărâmate toate coastele de pe partea stângă. În momentul producerii accidentului, el se afla pe locul din dreapta față a autoturismului marca Dacia Logan, condus de unul dintre colegii săi de serviciu. Cum starea sa de sănătate a început să se înrăutățească din ce în ce mai mult, intrând chiar în comă la un moment dat, medicii bârlădeni au decis să-l transfere la spitalul ieșean, lucru ce s-a și întâmplat la începutul săptămânii trecute.

Accidentul s-a petrecut joi, 12 noiembrie, în jurul orei 16, pe Bulevardul Republicii, în apropierea Secției Profil II din cadrul fabricii bârlădene. Conform cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Bârlad, vinovat de producerea accidentului este un localnic în vârstă de 56 de ani, care conducea un autoturism marca Renault Clio. Acesta circula din direcția Rulmenți SA către Centrul Civic și în momentul în care a ajuns în dreptul Secției Profil II, a vrut să schimbe banda de mers. Numai că a făcut acest lucru fără a se asigura corespunzător și, în consecință, a acroșat un autoturism marca Dacia Logan, care circula pe prima bandă, în aceeași direcție. În Logan se aflau patru salariați ai fabricii de rulmenți din localitate, care tocmai ieșiseră din serviciu și se îndreptau către casă. Din cauza impactului violent, Dacia Logan a fost proiectată într-un stâlp de iluminat public amplasat pe trotuarul din partea dreaptă a străzii. Partea din față a mașinii a fost transformată într-un morman de fiare, iar toți ocupanții mașinii, cu vârste cuprinse între 55 și 59 de ani, au fost răniți. La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe care după ce au acordat primul ajutor victimelor, le-au transferat la spitalul din Bârlad. Două dintre victime au fost diagnosticate cu multiple fracturi, iar șoferul și cel de al treilea pasager au suferit un traumatism toracic și contuzii. Cel mai grav rănit a fost, după cum s-a văzut, Stafie, care s-a ales cu toate coastele de pe partea stângă fracturate. În urma testărilor cu aparatul alcooltest, a reieșit că niciunul dintre conducători auto nu consumaseră băuturi alcoolice.

 

 

 

 

About Razvan Calin

One comment

  1. Condoleante familiei !!!!!!

x

Check Also

Episcopul Ignatie al Hușilor. Molima hristofobiei în vreme de pandemie – a fost descoperit „vaccinul” împotriva coronavirusului –

În plină pandemie, scotocind grijuliu în garderoba ideologică, prin ...

Blestemul COVID-19. Antreprenorii vasluieni au înroșit telefoanele de la Inspecția Socială și Forțele de Muncă

de Dănuț CIOBANU  În cursul zilei de ieri, telefoanele ...

Prognoze sumbre: peste 5.000 de șomeri în privat, reduceri de personal și tăieri de salarii la bugetari

de Dănuț CIOBANU  Situația economică de la nivelul județului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: