Home / Social / Tânăr bârlădean, găsit mort în casa lui de pe strada Cerbului

Tânăr bârlădean, găsit mort în casa lui de pe strada Cerbului

Răzvan CĂLIN

Polițiștii bârlădeni investighează cazul unui tânăr din Bârlad, în vârstă de 27 de ani, care a fost descoperit fără suflare în casa sa.

În noaptea de vineri spre sâmbătă (19/20 noiembrie), un apel de urgență primit pe 112 a făcut ca un echipaj al Stației de Ambulanță Bârlad să aibă parte de o descoperire macabră. În jurul orei 1, ambulanțierii au fost solicitați să intervină pe strada Cerbului la locuința lui Cristian Olaru, în vârstă de numai 27 de ani. Odată ajuns la fața locului, din păcate, echipajul de pe ambulanță nu a mai putut face nimic altceva decât să constate că tânărul era mort. Imediat, ambulanțierii au sesizat Poliția Bârlad, care a trimis în scurt timp la fața locului o echipă de anchetatori.

”Tânărul a fost găsit fără suflare, întins pe pat, într-una din camerele locuinței sale. El locuia singur. Deocamdată, nu se știe din ce cauză a decedat bărbatul. La o primă examinare a cadavrului, nu au fost constate urme de violență pe suprafața corpului. Se pare că în seara respectivă, ar fi consumat ceva băuturi alcoolice, însă se poate spune, momentan, ce anume i-a provocat moartea”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Olaru nu era cunoscut ca suferind de anumite afecțiuni cronice. Cel mai probabil, misterul morții sale va fi elucidat în urma efectuării autopsiei, trupul neînsuflețit fiind depus la Morga Bârlad.

 

 

About Razvan Calin

x

Check Also

Episcopul Ignatie al Hușilor. Molima hristofobiei în vreme de pandemie – a fost descoperit „vaccinul” împotriva coronavirusului –

În plină pandemie, scotocind grijuliu în garderoba ideologică, prin ...

Blestemul COVID-19. Antreprenorii vasluieni au înroșit telefoanele de la Inspecția Socială și Forțele de Muncă

de Dănuț CIOBANU  În cursul zilei de ieri, telefoanele ...

Prognoze sumbre: peste 5.000 de șomeri în privat, reduceri de personal și tăieri de salarii la bugetari

de Dănuț CIOBANU  Situația economică de la nivelul județului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: