Home / Social / Ultima ora (foto exclusivitate): Tânăr din Tutova descoperit mort, în picioare, cu capul între scândurile gardului!

Ultima ora (foto exclusivitate): Tânăr din Tutova descoperit mort, în picioare, cu capul între scândurile gardului!

de Răzvan CĂLIN

Ovidiu Ene, de 33 de ani, din Tutova, a fost descoperit mort cu gâtul prins între scândurile unui gard.

Caz înfiorător petrecut astăzi dimineață în comuna Tutova:  Ovidiu Ene, un bărbat în floarea vârstei, a fost găsit mort pe una din ulițele satului.

mort_gard1Dincolo de tragedia în sine, cazul a stârnit stupoarea localnicilor, dar și a echipelor de intervenție sosite la fața locului, prin poziția nefirească a cadavrului. Omul a fost descoperit zăcând fără suflare, în picioare, dar cu gâtul prins între două scânduri de la un gard. Nu se știe, deocamdată, cauza decesului și împrejurările în care a survenit acesta.mort_gard21

Se pare că tânărul se îndrepta către casă și la un moment dat ori i s-a făcut rău, ori aflat sub influența băuturilor alcoolice, a vrut să se oprească din drum și să se odihnească. În momentul în care s-a sprijinit de gard, una dintre scânduri a cedat, iar el alunecat cu capul și gâtul în golul dintre cele două scânduri. Mai mult, gulerul gecii cu care era îmbrăcat s-a prins în gard, formând un soi de ștreang care ar fi putut să-i fie fatal.

Omul a fost descoperit mort dimineață, în jurul orei 7, de un consătean care a trecut prin zonă și care a rămas încremenit când a văzut trupul neînsuflețit al tânărului, în poziție verticală, cu mâna dreaptă sprijinită de gard, iar stânga atârnând inertă pe lângă corp și capul prins în gard, ca într-o spânzurătoare improvizată de soartă.

La fața locului au ajuns în scurt timp echipe ale Stației de Ambulanță Bârlad, dar și ale Poliției Tutova. Au fost demarate cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza și cirucmstanțele în care a survenit decesul acestui tânăr.

Vom reveni cu amănunte.

About Razvan Calin

One comment

  1. Pacat,mare pacat.Dumnezeu sa te odihneasca Ovidiu!

x

Check Also

Salariile de 1.500 de lei din mediul privat golesc județul Vaslui de forța de muncă

Exodul forței de muncă din județul Vaslui a trecut ...

Autoritățile vasluiene au marcat cei 164 de ani de la dezrobirea rromilor

Zeci de rromi din județ Vaslui au marcat, în ...

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: