Home / Social / Moarte stupidă: un tânăr din Tutova a fost găsit mort în picioare, având capul prins în gard

Moarte stupidă: un tânăr din Tutova a fost găsit mort în picioare, având capul prins în gard

de Răzvan CĂLIN

mort_gard1Ovidiu Ene, de 33 de ani, din Tutova, a fost descoperit mort cu gâtul prins între scândurile unui gard, după ce gluga hanoracului s-a agățat într-un cui și s-a transformat într-un laț mortal.

Caz înfiorător petrecut ieri (23 noiembrie) dimineață în comuna Tutova:  Ovidiu Ene, un bărbat în floarea vârstei, a fost găsit mort pe una din ulițele satului. Dincolo de tragedia în sine, cazul a stârnit stupoarea localnicilor, dar și a echipelor de intervenție sosite la fața locului, prin modul stupid în care tânărul în vârstă de 33 de ani și-a găsit sfârșitul: mort (prin sufocare) cu gâtul prins într-un gard.mort_gard31

Omul a fost descoperit de către un localnic zăcând fără suflare, într-o poziție nefirească: în picioare, dar cu gâtul prins între două scânduri de la gardul unui imobil nelocuit.

Se pare că tânărul se îndrepta către casă și, la un moment dat, ori i s-a făcut rău, ori a vrut să se oprească din drum și să se odihnească. În momentul în care s-a sprijinit de gard, una dintre scânduri a cedat, iar el alunecat cu capul și gâtul în golul dintre cele două scânduri. Mai mult, gluga hanoracului cu care era îmbrăcat s-a prins în gard, formând un soi de ștreang care i-a fost fatal fatal.

Omul a fost descoperit mort dimineață, în jurul orei 7, de un consătean care a trecut prin zonă și care a rămas încremenit când a văzut trupul neînsuflețit al tânărului, în poziție verticală, cu mâna dreaptă sprijinită de gard, iar stânga atârnând inertă pe lângă corp și capul prins în gard, ca într-o ciudată spânzurătoare improvizată de soartă.

”Din cercetările polițiștilor de la Postul de Poliție Tutova s-a stabilit că în seara trecută (duminică, 22 noiembrie, n.r.), tânărul a mers la un magazin din satul Tutova de unde a cumpărat mai multe bunuri. La întoarcerea către domiciliul său este posibil să se fi sprijinit de gardul acelui imobil prăsit. În acel moment, gluga hanoracului cu care era îmbrăcat s-a prins într-unul din cuiele gardului și i-a provocat o stare de sufocare prin ștrangulare”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sătenii, dar și anchetatorii, sunt șocați de modul aproape ireal în care tânărul a murit!

 

Corneliu Secareanu

Corneliu Secareanu

Tânărul nu era căsătorit și nici nu avea copii, iar în sta era cunoscut ca un om pașnic, care își vedea liniștit de viața sa.

”Provine dintre-o familie de oameni liniștiți și gospodari. Mai are un frate și o soră, ambii căsătoriți. Numai el nu era căsătorit. Nu era genul de om scandalagiu. Își vedea liniștit de ale lui și nu deranja pe nimeni. Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva, că a sfârșit de o asemenea manieră!”, ne-a declarat viceprimarul comunei Tutova, Corneliu  Secăreanu.

Un mod absurd de a muri aproape că nici polițiștii sau ambulanțierii nu au mai întâlnit în toată cariera lor. Să mori înnecat cu o bomboană care ți-a rămas în gât, să pici de pe scaun și să-ți rup gâtul sau să te lovească trăsnetul, sunt scenarii mult mai plauzibile. Dar să sfârșești în timp ce mergi liniștit și dintr-o dată să ajungi cu gâtul prins într-un gard, în lațul sufocant al glugii de la geacă transformată într-un ștreang mortal, e parcă o întâmplare desprinsă din filmele horror de la Hollywood. Nici localnicii mai bătrâni din Tutova nu țin minte să fi trăit vreo întâmplare de genul acesta.

”Am mai văzut oameni morți, dar nu așa. Or murit oameni în fel și chip, da’ parcă așa de ciudat n-am văzut și nici n-am auzit. Băiat tânăr și să moară în chipu’ aista. Io am zis că-i beat sau că doarme așa, de-an picioarelea, precum caii. Că de la spate așa zici. Dar nicidecum că e mort și încă cum a murit săracu’! Am văzut și am trăit destule la viața mea, dar una ca asta nu!”, ne-a mărturisit vizibil marcat unul dintre consătenii lui Ene.

Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în acre s-a produs această moarte incredibilă. A fost dispusă efectuarea unei autopsii, lucru ce va arunca mai multă lumină în acest caz.

 

About Razvan Calin

x

Check Also

Bătrânii de la Centrul de Îngrijire și Asistență Socială din Bârlad au avut parte de o surpriză neașteptată

O zi de neuitat pentru ...

O șoferiță a leșinat după ce un copil a intrat cu bicicleta în mașina sa pe o trecere de pietoni din Vaslui

Un copil de 7 ani ...

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: