Home / Social / Posturi libere pentru vopsitori auto în Suedia, dar și de electricieni în Ungaria

Posturi libere pentru vopsitori auto în Suedia, dar și de electricieni în Ungaria

Veste bună pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în străinătate. Se caută 15 persoane care să lucreze ca vopsitori auto în Suedia și 50 de persoane care să lucreze ca operatori la asamblarea panourilor electrice în Ungaria.

Pentru cele 15 posturi de vopsitori auto în Suedia se cere calificare de specialitate și doi ani experiență în domeniu și limba engleză – nivel mediu. Salariul în Suedia este de 1.000 euro net lunar și se plătește o dată pe lună în cont bancar. Pe lângă asigurările din România, angajatorul plătește o asigurare medicală pentru lucrătorii detașați. Candidatii trebuie să trimită un CV în limba română pe adresa de e-mail: simona.poting@tm.anofm.ro. Nu se admit persoanele care nu sunt înscrise în baza de date EURES. Încadrarea se va face la firma din România cu detașare în Suedia. Cazarea este plătită de către angajator, iar data limită pentru aplicare este 31.12.2015. De asemenea, constituie avantaj deținerea carnetului de conducere.

Pentru cele 50 de posturi ca operatori la asamblarea panourilor electrice (asamblarea panourilor electrice pentru televizoare) în Ungaria se cer minimum opt clase terminate și cunoașterea limbii maghiare, nefiind necesară experiența în domeniu.

Salariul este de 105.000 – 145.000 Ft brut lunar. Doritorii pot trimite CV cu poză la adresa info@origojob.hu. Alte beneficii: se primește bonus lunar 13.000 ft brut (5.000 ft net) persoanele care au 0 zile lipsă, sau 1-2 zile lipsă motivate, respectiv bonus de asamblare 6.000-12.000 ft lunar în funcție de rezultate, conform normelor de lucru prescrise. Și pentru aceste posturi, data limită pentru aplicare este 31.12.2015. (Roxana NĂSTASĂ)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Salariile de 1.500 de lei din mediul privat golesc județul Vaslui de forța de muncă

Exodul forței de muncă din județul Vaslui a trecut ...

Autoritățile vasluiene au marcat cei 164 de ani de la dezrobirea rromilor

Zeci de rromi din județ Vaslui au marcat, în ...

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: