Google+
Home » Sanatate » Prima victimă a frigului în județul nostru – O femeie din Văleni a murit înghețată, într-un șanț

Prima victimă a frigului în județul nostru – O femeie din Văleni a murit înghețată, într-un șanț

O femeie de 43 de ani din localitatea Văleni, comuna Pădureni, este prima victimă a frigului din acest sezon rece din județul Vaslui, după ce a murit, luni, la spital, în urma unei hipotermii severe, fiind găsită în comă pe marginea unui drum, unde a stat pe tot parcursul nopții.

Femeia a fost găsită căzută, luni dimineață, pe marginea unui drum sătesc din localitatea Văleni, acolo unde a stat pe tot parcursul nopții trecute. În fapt, anchetatorii au stabilit că vasluianca fusese pe parcursul zilei de duminică în vizită la tatăl său, iar în jurul orei 21 a plecat spre casă. Pe drumul său spre locuință, însă, femeia a căzut într-un șanț, acolo unde, de altfel, a și fost găsită a doua zi dimineață.
„În urma apelului la numărul de urgență 112, un echipaj medical s-a deplasat în localitatea Văleni, acolo unde femeia a fost găsită în comă, cu hipotermie severă, având temperatura corpului de 22 de grade. Odată stabilizată, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Huși, unde, în cursul zilei de astăzi, a decedat”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.
Conform procedurilor, deși femeia nu prezenta urme de violență pe corp, polițiștii vasluieni au dispus efectuarea autopsiei în acest caz pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: