Home / Invatamant / La revedere, toamnă bogată!

La revedere, toamnă bogată!

Toamna este pe sfârșite iar prichindeii Grădiniței nr. 9 din Bârlad și-au luat rămas bun de la acest anotimp ieri, într-un cadru festiv la care au participat cu emoție și părinții.

Serbarea „Toamna cea bogată” a fost tema de evaluare a proiectului cu același nume, pe care grădinița l-a desfășurat în cadrul temei anuale de studiu „Când, cum și de ce se întâmplă?” Această serbare a urmărit feedback-ul asupra activităților pe care preșcolarii le-au desfășurat timp de cinci săptămâni, cât a durat proiectul tematic „Toamna cea bogată”.

Micuții, plini de emoție, au prezentat cele mai semnificative momente din cadrul acestui proiect dedicat toamnei. Au cântat, au dansat și au spus poezii dedicate anotimpului autumnal care a ajuns aproape de final, despre fructe, legume și flori de sezon.
„Copiii au fost foarte receptivi, și-au însușit noi cunoștințe despre mediul înconjurător, iar pe 24 noiembrie, când s-a finalizat proiectul, și-au luat rămas bun de la cel mai colorat și parfumat anotimp – toamna”, a declarat Dana Elincovici, una dintre educatoarele organizatoare ale evenimentului. (Mihaela NICULESCU)

Toamna este pe sfârșite iar prichindeii Grădiniței nr. 9 din Bârlad și-au luat rămas bun de la acest anotimp ieri, într-un cadru festiv la care au participat cu emoție și părinții. Serbarea „Toamna cea bogată” a fost tema de evaluare a proiectului cu același nume, pe care grădinița l-a desfășurat în cadrul temei anuale de studiu „Când, cum și de ce se întâmplă?” Această serbare a urmărit feedback-ul asupra activităților pe care preșcolarii le-au desfășurat timp de cinci săptămâni, cât a durat proiectul tematic „Toamna cea bogată”. Micuții, plini de emoție, au prezentat cele mai semnificative momente din cadrul acestui…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Șansă uriașă pentru liceenii vasluieni, să locuiască și să studieze un an în America

Tinerii din județul Vaslui care ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

Excelența elevilor în educație, răsplătită de Inspectoratul Școlar și Primăria Vaslui

Cei șase elevi care au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: