Google+
Home » Social » Tragedie la Husi – Tânăr din Portugalia, găsit spânzurat de balustradă, în scara blocului femeii iubite

Tragedie la Husi – Tânăr din Portugalia, găsit spânzurat de balustradă, în scara blocului femeii iubite

spanzuratUn tânăr de 34 de ani din Portugalia a fost găsit spânzurat cu o funie, miercuri, de balustrada unei scări de bloc din municipiul Huși, acolo unde locuia o femeie cu care ar fi corespondat până în vara acestui an, fără însă ca bărbatul să mai fi luat de atunci legătura cu persoana respectivă.

Macabra descoperire a portughezului a fost făcută în cursul dimineții de miercuri de către o locatară din acel bloc din municipiul Huși, care l-a observat pe bărbat spânzurat cu o funie de balustradă dintre etajele trei și patru. Femeia a alertat polițiștii, care au declanșat o anchetă în acest caz. În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că bărbatul este cetățean portughez și singura sa legătură cu România ar fi o tânără care locuia în scara respectivă de bloc.
„Femeia a afirmat că îl cunoaște pe cetățeanul portughez din corespondența pe care a avut-o cu acesta până în vara acestui an. De atunci, tânărul nu ar mai fi luat legătura cu persoana respectivă astfel încât nu se cunosc posibilele motivele care l-au determinat să se sinucidă. De altfel, nici asupra sa nu a fost găsit vreun înscris prin care să-și explice gestul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.
În urma examinării cadavrului, polițiștii nu au găsit urme de violență pe corp, fiind dispusă, conform procedurilor, efectuarea autopsiei. (Ionut PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: