Home » Politic » Avocatul Boroș, înlocuit la conducerea ALDE cu un consilier de primar

Avocatul Boroș, înlocuit la conducerea ALDE cu un consilier de primar

Avocatul Dumitru Boroș a fost înlocuit la conducerea Filialei Județene Vaslui a Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) cu actualul consilier al primarului comunei Vulturești, Sorin Braniște, după ce fostul copreședinte și-a dat demisia din toate funcțiile de conducere la nivel de organizație pe motiv că nu ar mai avea timp să facă politică.

Consilierul primarului de Vulturești, Sorin Braniște, este noul copreședinte, alături de Emil Dorin, al Filialei Județene Vaslui a ALDE, după ce avocatul Boroș, cel care a deținut până acum funcția din partea Partidului Liberal Democrat (PDL), și-a dat demisia. Decizia numirii lui Braniște în fruntea ALDE a fost luată în cadrul Biroului Executiv Județean al ALDE, care s-a întrunit în cursul acestei săptămâni.

La propunerea colegilor de organizație de la Huși, am fost desemnat să fiu cel de-al doilea copreședinte al partidului. Am candidat alături de Laurențiu Farcaș, care însă a renunțat în cadrul ședinței Biroului Executiv, părăsind sala alături de cei care l-au propus și susținut”, a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, copreședintele Organizației Județene Vaslui a ALDE, Sorin Braniște.

Copreședintele Emil Dorin a afirmat că Braniște a venit pe locul lăsat liber de avocatul Dumitru Boroș, care a rămas însă membru de partid: „Domnul avocat Boroș s-a retras din toate funcțiile de conducere, pe motiv că are o activitate profesională foarte încărcată, având multe dosare pe rol. În nici într-un caz nu a demisionat cu scandal, așa cum s-a vehiculat”.

Conducerea Organizației Județene Vaslui a ALDE a desemnat și candidații pentru 70% din organizațiile comunale, urmând ca, până la sfârșitul anului, să se definitiveze listele. De asemenea, s-a stabilit și candidatul pentru Primăria Vaslui, fiind vorba de medicul veterinar Christian Pavelescu. (Ionuț PREDA)

Avocatul Dumitru Boroș a fost înlocuit la conducerea Filialei Județene Vaslui a Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) cu actualul consilier al primarului comunei Vulturești, Sorin Braniște, după ce fostul copreședinte și-a dat demisia din toate funcțiile de conducere la nivel de organizație pe motiv că nu ar mai avea timp să facă politică. Consilierul primarului de Vulturești, Sorin Braniște, este noul copreședinte, alături de Emil Dorin, al Filialei Județene Vaslui a ALDE, după ce avocatul Boroș, cel care a deținut până acum funcția din partea Partidului Liberal Democrat (PDL), și-a dat demisia. Decizia numirii lui Braniște în fruntea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor