Home / Social / Bătrân carbonizat într-un incendiu care i-a distrus casa!

Bătrân carbonizat într-un incendiu care i-a distrus casa!

de Răzvan CĂLIN

Tragedia s-a petrecut în noaptea de miercuri/joi în comuna Deleni.

În noaptea de miercuri spre joi, un incendiu puternic izbucnit în gospodăria unui localnic din comuna Deleni a provocat decesul proprietarului și distrugerea a jumătate din imobil. Victima este Ion Apostu, în vârstă de 81 de ani, din satul Deleni, care locuia singur. Incendiul a fost sesizat în jurul orei 1 de către vecinii bătrânului, care au alertat imediat prin 112 pompierii. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Centrului Operațional Vaslui, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt”.

”În momentul în care colegii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta cu violență la acoperișul casei și cuprinsese deja două dintre încăperile locuinței. Din păcate, într-una din cele două camere distruse de incendiu a fost descoperi trupul neînsuflețit și carbonizat al proprietarului casei, în vârstă de 81 de ani”, ne-a declarat sublocotenentul Ionel Roșu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un coș de fum defect. Pompierii au reușit să împiedice propagarea incendiului la o cameră și o anexă a locuinței, lupta echipelor de intervenție cu flăcările durând aproape trei ore.

Apostu locuia singur de mai mult timp și nu mai avea pe nimeni în preajma sa, căci soția și fiul îi decedaseră în urmă cu câțiva ani. Doar un nepot care muncește în Spania se îngrijea de bătrân trimițându-i cu regularitate bani.

de Răzvan CĂLIN Tragedia s-a petrecut în noaptea de miercuri/joi în comuna Deleni. În noaptea de miercuri spre joi, un incendiu puternic izbucnit în gospodăria unui localnic din comuna Deleni a provocat decesul proprietarului și distrugerea a jumătate din imobil. Victima este Ion Apostu, în vârstă de 81 de ani, din satul Deleni, care locuia singur. Incendiul a fost sesizat în jurul orei 1 de către vecinii bătrânului, care au alertat imediat prin 112 pompierii. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Centrului Operațional Vaslui, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt”. ”În momentul în care…

Review Overview

About Razvan Calin

One comment

 1. Da,
  daca erau cei 55 de hidranti care au disparut fara urma,alta era situatia pana la sosirea pompierilor.
  E mai greu cu apa de baut la noi in comuna Deleni,trebuie carata cu caruta,apa de spalat mai adunam de la ploaie si mai topim zapada iarna.
  Dedeaba sa cheltuit milionul de euro, pentru proiectul Aductiune de apa in comuna Deleni,banii sau topit.A trecut si anul 2015 o sa treaca si anul 2016 si o sa avem apa de baut la Pastele cailor.
  A OPTA MINUNE A LUMII, e reteaua de aductiune de apa in comuna Deleni

  Cel mai mare DEBIT din judetul Vaslui la robinete, este in comuna Deleni respectiv zero litri pe secunda adica VIDUL PERFECT,dupa ce sau cheltuit 45 de miliarde de lei vechi(1 milion de euro)

x

Check Also

Regretul unui cizmar bârlădean, că breasla lui va dispărea în câțiva ani

Meseriașii sunt pe cale de ...

Ce comoară ascunde Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad?

Sala cu vitralii de la ...

La Vulturești vor fi condiții ca la oraș

Autoritățile din Vulturești și-au propus ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: