Google+
Home » Social » Copil de aproape doi ani, rănit grav de explozia unui spray aruncat în sobă!

Copil de aproape doi ani, rănit grav de explozia unui spray aruncat în sobă!

de Răzvan CĂLIN

Micuțul a fost transferat de urgență la Spitalul de neurochirurgie din Iași.

Un băiețel din comuna Zorleni, în vârstă de numai un an și nouă luni, a suferit răni grave în zona capului în urma unui incident stupid. Totul s-a petrecut în seara zilei de marți, 24 noiembrie, în casa unei familii din satul Izlaz, comuna Zorleni. În jurul orei 20, liniștea casei a fost tulburată de zgomotul puternic al unei explozii, urmat la foarte scurt timp de plânsetele micuțului. În cele din urmă, dezmeticiți, părinții copilului au realizat ce s-a întâmplat. Se pare că totul a pornit de la un banal tub de spray care a fost aruncat în soba ce încălzea camera unde se afla băiețelul. Cum era și de așteptat, tubul a explodat cu mare putere. Bucăți din tub, dar și din sobă, s-au transformat în veritabile proiectile extrem de periculoase care i-au provocat răni grave micuțului. Spre ghinionul său copilașul se afla exact lângă sobă în acel moment. Nu se știe cu exactitate cum de a ajuns spray-ul în sobă, însă cert este că e posibil ca părinții să-l fi aruncat acolo sau chiar micuțul să fi făcut acest lucru. Oamenii au solicitat imediat prin 112 o ambulanță, care în scurt timp l-a transportat pe copil la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad.

”La noi a fost adus cu ambulanța în jurul orei 20. Copilul prezenta un traumatism forte. Avea un traumatism cranio-cerebral sever, cu hematom epicranian și hematom intracranian”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Medicii bârlădeni au realizat că au în față un caz grav și au decis că cel mai bine pentru copil ar fi transferul său la o clinică de specialitate. În consecință, în aceeași seară, copilul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență ”Pr. dr. N. Oblu” din Iași.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Micuțul a fost transferat de urgență la Spitalul de neurochirurgie din Iași. Un băiețel din comuna Zorleni, în vârstă de numai un an și nouă luni, a suferit răni grave în zona capului în urma unui incident stupid. Totul s-a petrecut în seara zilei de marți, 24 noiembrie, în casa unei familii din satul Izlaz, comuna Zorleni. În jurul orei 20, liniștea casei a fost tulburată de zgomotul puternic al unei explozii, urmat la foarte scurt timp de plânsetele micuțului. În cele din urmă, dezmeticiți, părinții copilului au realizat ce s-a întâmplat. Se pare că totul a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: