Google+
Home » Administratie » Fasole și cârnați, de 1 Decembrie, La Bârlad. Gratis!

Fasole și cârnați, de 1 Decembrie, La Bârlad. Gratis!

Autoritățile bârlădene au stabilit programul pentru 1 Decembrie. Ziua Națională a României va debuta cu o depunere de coroane la Cimitirul Eroilor, după care, la ora 11.30, bârlădenii sunt invitați la o expoziție cu tehnică de luptă, organizată în fața Casei Armatei, de către Garnizoana Bârlad.

Pentru foarte mulți bârlădeni, ziua va căpăta cu adevărat un aer festiv la orele 12, când autoritățile locale, împreună cu reprezentanții garnizoanei, vor împărți mult-așteptatele porții gratuite de fasole cu cârnați.
Cine nu va avea chef de siestă, bine va face, căci organizatorii au pregătit și câteva ore de distracție: la 14.30, în Centrul Civic al orașului va avea loc un spectacol de folclor susținut de artiști din zona Bârladului.
Spre deosebire de anii din urmă, când edilii rezervau seara lui Moș Nicolae (6 decembrie) pentru a aprinde bradul de Crăciun din fața primăriei, de astă dată localnicii vor asista la acest moment, tot de Ziua Națională. Restul instalațiilor de lumini care împodobesc anual străzile în cinstea sărbătorilor de iarnă, vor fi puse în funcțiune câteva zile mai târziu. (S.M.)

Autoritățile bârlădene au stabilit programul pentru 1 Decembrie. Ziua Națională a României va debuta cu o depunere de coroane la Cimitirul Eroilor, după care, la ora 11.30, bârlădenii sunt invitați la o expoziție cu tehnică de luptă, organizată în fața Casei Armatei, de către Garnizoana Bârlad. Pentru foarte mulți bârlădeni, ziua va căpăta cu adevărat un aer festiv la orele 12, când autoritățile locale, împreună cu reprezentanții garnizoanei, vor împărți mult-așteptatele porții gratuite de fasole cu cârnați. Cine nu va avea chef de siestă, bine va face, căci organizatorii au pregătit și câteva ore de distracție: la 14.30, în Centrul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: