Home » Justitie » Una din bestiile care au violat și bătut o femeie s-ar fi vrut în libertate

Una din bestiile care au violat și bătut o femeie s-ar fi vrut în libertate

de Marian MOCANU

Nesimțire la maxim! Așa ar putea fi interpretată contestația cu privire la luarea măsurii de arestare preventivă făcută de una dintre cele două animale cu chip de om care, la începutul acestei luni, au bătut cu sălbăticie și violat o femeie în vârstă de 66 de ani din satul Văleni, comuna Pădureni. Așa cum era de așteptat, judecătorii Tribunalului Vaslui au decis ca Gigel Stan să rămână după gratii pentru cel puțin 30 de zile

La începutul acestei luni, doi tineri, Gigel Stan și Mircea Dumitru Baciu, în vârstă de 20, respectiv 32 de ani, au încercat să jefuiască o femeie în vârstă de 66 de ani din satul Văleni, comuna Pădureni. Beți fiind, au intrat prin efracție în miezul nopții peste victima care locuia singură și i-au cerut banii de pensie. Deoarece nu au găsit decât 100 de lei în geanta victimei, cei doi au început au început s-o lovească cu sălbăticie, în special peste față. Nu s-au mulțumit cu atât și au violat femeia care putea să le fie bunică, după care au fugit.

Victima lor a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, diagnosticată cu multiple traumatisme, traumatism cranio-cerebral și un traumatism facial sever. Polițiștii i-au identificat după mai bine de două zile, timp în care au audiat zeci de concetățeni a acestora, pentru ca, într-un final, să descopere autorii. Cele două bestii cu chip de om au fost arestate preventiv. Zilele trecute, judecătorii hușeni le-au prelungit mandatul de arestare preventivă cu încă 30 de zile.

De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, Gigel Sandu a considerat că nu trebuie să stea în arest cu toți borfașii, astfel că a contestat decizia judecătorilor. A adus drept argumente faptul că este un băiat cuminte și, de fapt, nu ar fi făcut fapta dacă, în condițiile în care era băut, nu ar fi fost incitat de prietenul său, Mircea Dumitru Baciu. De aceea, el ar fi vrut să scape de arestul preventiv și dacă nu ar fi posibilă eliberarea sub control judiciar, să fie plasat măcar în arest la domiciliu. Asta pentru a fi sigur că va petrece acasă sărbătorile de iarnă. Argumentele sale nu au fost luate în seamă de judecătorii Tribunalului Vaslui care i-au respins contestația.

de Marian MOCANU Nesimțire la maxim! Așa ar putea fi interpretată contestația cu privire la luarea măsurii de arestare preventivă făcută de una dintre cele două animale cu chip de om care, la începutul acestei luni, au bătut cu sălbăticie și violat o femeie în vârstă de 66 de ani din satul Văleni, comuna Pădureni. Așa cum era de așteptat, judecătorii Tribunalului Vaslui au decis ca Gigel Stan să rămână după gratii pentru cel puțin 30 de zile La începutul acestei luni, doi tineri, Gigel Stan și Mircea Dumitru Baciu, în vârstă de 20, respectiv 32 de ani, au încercat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: