Home / Social / A crezut că i-a murit soția, numai că ea era moartă de .. beată!

A crezut că i-a murit soția, numai că ea era moartă de .. beată!

de Răzvan CĂLIN

Întâmplarea i-a pus pe jar pe polițiștii din comuna Coroiești care odată ajunși la fața locului au constatat că femeia era cât se poate de vie și doar puternic ”tranchilizată” din cauza băuturilor alcoolice.

O tărășenie petrecută ieri (26 noiembrie) într-un sat din comuna Coroiești a băgat în priză autoritățile locale. Un apel venit prin sistemul unic de urgență 112 de la un localnic din satul Movileni i-a alertat pe polițiști în legătură cu un deces suspect. Caz care, ulterior, avea să se dovedească că e vorba doar de o încurcătură pusă pe seama alcoolului ingerat în cantități impresionante.

Pe la orele amiezei, un bărbat în vârstă de 57 de ani din Movileni a sunat agitat la 112 și a anunțat că tocmai a dat peste soția sa zăcând în casă fără suflare. Omul tocmai intrase în casă după ce trebăluise prin curte. Când acolo, în una din camere, a dat peste nevastă-sa care zăcea inertă pe un pat. Pe moment a crezut că a luat-o somnul așa că a încercat să o trezească. Dar femeia n-a răspuns nici la strigăte și nici la zguduielile de rigoare pe care i le aplica disperat soțul. În cele din urmă, omul s-a panicat și a început să fie din ce în ce mai convins că soția sa tocmai plecase de pe lumea asta. Așa că, disperat, bărbatul a sunat la 112 și le-a spus dispecerilor că soția sa tocmai a murit. Imediat s-a dat alarma, iar primii care au fost trimiși la fața locului au fost polițiștii Postului de Poliție Coroiești. Între timp se pusese în mișcare întreg mecanismul de reacție specific pentru asemenea situații, echipele de criminaliști în frunte cu procurorul de caz fiind gata să se îndrepte către Movileni pentru a declanșa ancheta de rigoare. Numai că, în scurt timp, alarma urma să fie anulată pentru că, în cele din urmă, s-a adeverit că la mijloc nu e vorba despre nici o moarte suspectă. În momentul în care polițiștii din Coroiești au ajuns la locuința celor doi au avut surpriza să o găsească pe femeie cât se poate de vie, teafără și nevătămată. Doar atât că era cam ”anesteziată” de la cât alcool băuse. Asta fu și explicația pe care soțul (acum, cu inima la loc) le-a oferit-o oamenilor legii: ”Am sunat la 112 că m-am speriat. Am zis că-i moartă pentru că nu mișca deloc, avea ochii închiși și oricât am strigat-o n-o dat nici un semn di viață”.

Oamenii legii au găsit-o pe femeie cât se poate de vie dar, cum se mai spune în popor, era doar moartă de beată, abia reușind să gângăvească, în loc de cuvinte și propoziții inteligibile. Nimeni nu știe cam cât a băut femeia, însă cert este că a consumat destoinic. Liniștiți că totul s-a terminat cu bine, polițiștii au revenit la post, nu înainte, însă, de a-i întreba pe cei doi dacă au nevoie de ajutorul unei ambulanțe. Lucru refuzat cu vehemență mai ales de bărbat (că ea și așa nu putea glăsui)!

de Răzvan CĂLIN Întâmplarea i-a pus pe jar pe polițiștii din comuna Coroiești care odată ajunși la fața locului au constatat că femeia era cât se poate de vie și doar puternic ”tranchilizată” din cauza băuturilor alcoolice. O tărășenie petrecută ieri (26 noiembrie) într-un sat din comuna Coroiești a băgat în priză autoritățile locale. Un apel venit prin sistemul unic de urgență 112 de la un localnic din satul Movileni i-a alertat pe polițiști în legătură cu un deces suspect. Caz care, ulterior, avea să se dovedească că e vorba doar de o încurcătură pusă pe seama alcoolului ingerat în…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Casa Județeană de Pensii Vaslui a plătit în luna ianuarie ajutoare de deces de 2,2 peste milioane lei

În prima lună a acestui an, la nivelul Casei ...

Coronavirusul dă peste cap Târgul de Primăvară. Mai multe activități dedicate mărțișorului au fost anulate

de Dănuț CIOBANU  Epidemia de coronavirus care se extinde ...

Pensionarii vor pensii mai mari și contestă la Tribunalul Vaslui deciziile de pensionare

de Dănuț CIOBANU  Zeci de pensionari au formulat contestații ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: