Home » Justitie » Țigări de contrabandă ascunse în boxe audio

Țigări de contrabandă ascunse în boxe audio

Veaceslav P., un bărbat cu dublă cetățenie româno-moldoveană, în vârstă de 39 de ani, a vrut să arate că există căi mai profitabile de a folosi boxele audio – burdușirea lor cu pachete de țigări nedeclarate.

Pe 24 noiembrie, dimineață, acesta s-a prezentat la Punctul de Trecere Frontieră Albița, conducând un autocamion cu remorcă atașată, ambele înmatriculate în Republica Moldova. Polițiștii au simțit nevoia să “repare” boxele audio din cabina autocamionului și au descoperit cele 1.400 de țigări nedeclarate, cu timbre de acciza Republica Moldova. Bărbatului-au fost confiscate țigările în valoare de 311 lei. A primit și o amendă contravențională în valoare de 5.000 de lei. (G.P)

Veaceslav P., un bărbat cu dublă cetățenie româno-moldoveană, în vârstă de 39 de ani, a vrut să arate că există căi mai profitabile de a folosi boxele audio - burdușirea lor cu pachete de țigări nedeclarate. Pe 24 noiembrie, dimineață, acesta s-a prezentat la Punctul de Trecere Frontieră Albița, conducând un autocamion cu remorcă atașată, ambele înmatriculate în Republica Moldova. Polițiștii au simțit nevoia să “repare” boxele audio din cabina autocamionului și au descoperit cele 1.400 de țigări nedeclarate, cu timbre de acciza Republica Moldova. Bărbatului-au fost confiscate țigările în valoare de 311 lei. A primit și o amendă contravențională…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: