Google+
Home » Social » Concurs de cultură generală pentru nevăzători
Mihăiță Olaru

Concurs de cultură generală pentru nevăzători

La sfârșitul săptămânii trecute, persoane cu deficiențe de vedere din cadrul Asociației Nevăzătorilor din România (ANR) Filiala Vaslui au participat, la sediul din Bârlad, la un nou concurs, de data aceasta cu titlul „Moldova – leagănul creștinătății”.

Juriul a fost format din reprezentanți ai Bibliotecii „Stroe S. Belloescu” și ai Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Vaslui. Fiecare din cei 17 concurenți a trebuit să răspundă pe rând la câte o întrebare, în ordinea trasă la sorți.

„Fiecare concurent a primit câte 8 întrebări din tematica studiată în prealabil, iar cei mai buni au câștigat. Locul I a revenit Velei Hoza, locul II Mariei Vătămănescu, locul III Elenei Moldoveanu și locul IV Corneliei Strâmbei. Mențiunea a fost câștigată de Doina Stoica”, ne-a declarat Mihăiță Olaru, președintele ANR Vaslui.

Activitatea desfășurată vineri, 27 noiembrie, a fost ultima din cadrul proiectului „Dezvoltarea cultural – educativă a persoanelor cu deficiențe de vedere – Modernizarea bibliotecii de carte audio și înființarea a două săli de lectură electronică”, finanțat de Consiliul Județean Vaslui. (Mihaela NICULESCU)

La sfârșitul săptămânii trecute, persoane cu deficiențe de vedere din cadrul Asociației Nevăzătorilor din România (ANR) Filiala Vaslui au participat, la sediul din Bârlad, la un nou concurs, de data aceasta cu titlul „Moldova – leagănul creștinătății”. Juriul a fost format din reprezentanți ai Bibliotecii „Stroe S. Belloescu” și ai Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Vaslui. Fiecare din cei 17 concurenți a trebuit să răspundă pe rând la câte o întrebare, în ordinea trasă la sorți. „Fiecare concurent a primit câte 8 întrebări din tematica studiată în prealabil, iar cei mai buni au câștigat. Locul I…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: