Home » Sport » Handbaliștii juniori vasluieni – între victorie și eșec

Handbaliștii juniori vasluieni – între victorie și eșec

După o pauză destul de indelungată, Campionatul Republican de handbal rezervat juniorilor s-a reluat la finele săptămânii trecute. Dintre cele șapte formații ale Liceului cu Program Sportiv din Vaslui angrenate în competiție doar șase au evoluat, cea de junioare II, pregătită de prof. Ramona Popa, având liber ca urmare a numărului impar de echipe înscrise în acea serie.

Juniorii I, pregătiți de prof. Sergiu Bărdiță, au intâlnit la Bacău pe CS Știința Municipal din localitate, liderul detașat al seriei, care a acumulat punctaj maxim. Gazdele au terminat invingătoare cu scorul de 45-32. După această etapă vasluienii se află pe locul 3, cu 19 puncte. Junioarele I, antrenate de prof. Gabriel Chirilă, s-au deplasat la Botoșani, pentru partida cu LPS din nordul Moldovei. Oaspeții au câștigat cu 28-26 după un joc echilibrat și se situează pe locul 4, cu 10 puncte. Juniorii II, pregătiți de prof. Virgil Bedicov, au cedat la Iași, cu rezultatul de 19-28. Ei se află pe poziția a șasea, cu 11 puncte. Cele două formații de juniori III înscrise în competiție au repurtat succese. Trupa pregătită de prof. Laurențiu Cozma învins cu 42-30 LPS Roman, în timp ce gruparea antrenată de prof. Liviu Gugleș Neculai a intrecut ACS Campionii Vaslui cu scorul de 25-18. Cele două echipe ocupă locurile 3 și 4, cu 19 și respectiv 18 puncte. Formația de junioare III, pregătită de prof. Constantin Crăciun, a intrecut LPS Iași, cu 34-21 și este prima in clasament, cu 21 de puncte. (Dorelian David)

După o pauză destul de indelungată, Campionatul Republican de handbal rezervat juniorilor s-a reluat la finele săptămânii trecute. Dintre cele șapte formații ale Liceului cu Program Sportiv din Vaslui angrenate în competiție doar șase au evoluat, cea de junioare II, pregătită de prof. Ramona Popa, având liber ca urmare a numărului impar de echipe înscrise în acea serie. Juniorii I, pregătiți de prof. Sergiu Bărdiță, au intâlnit la Bacău pe CS Știința Municipal din localitate, liderul detașat al seriei, care a acumulat punctaj maxim. Gazdele au terminat invingătoare cu scorul de 45-32. După această etapă vasluienii se află pe locul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: