Google+
Home » Invatamant » „În excursie cu Flopi”

„În excursie cu Flopi”

Grădinița cu program prelungit nr. 9 din Bârlad a fost, vineri 27 noiembrie, gazda unei activități specifice cercului pedagogic. Tema propusă anul acesta de Ministerul Educației și Cercetării a fost o provocare pentru copii, dar și pentru educatori. Activitatea desfășurată sub titlul „În excursie cu Flopi” a urmărit consolidarea deprinderilor motrice de bază și însușirea unui comportament ecologic precum și a unor cunoștințe din cultura altor popoare.

„Preșcolarii au mers într-o excursie imaginară, au avut de rezolvat anumite sarcini și au ajuns în mai multe țări. Au recunoscut steagurile statelor vizitate și să interpreteze câte un cântec reprezentativ pentru țările respective. La final, a trebuit să alcătuiască sloganul „Ocrotiți natura” cu literele găsite pe traseul parcurs. Au ocolit obstacole, s-au târât, s-au menținut în echilibru și la final au ieșit învingători”, a declarat Andreea Popa, educatoarea organizatoare a activității.

După încheierea excursiei imaginare, copiii au prezentat o scenetă cu temă ecologică și dansuri specifice din mai multe țări. Spectatori au fost cadre didactice din învățământul preșcolar atât din Bârlad cât și din comunele limitrofe. (Mihaela NICULESCU)

Comments

comments

Grădinița cu program prelungit nr. 9 din Bârlad a fost, vineri 27 noiembrie, gazda unei activități specifice cercului pedagogic. Tema propusă anul acesta de Ministerul Educației și Cercetării a fost o provocare pentru copii, dar și pentru educatori. Activitatea desfășurată sub titlul „În excursie cu Flopi” a urmărit consolidarea deprinderilor motrice de bază și însușirea unui comportament ecologic precum și a unor cunoștințe din cultura altor popoare. „Preșcolarii au mers într-o excursie imaginară, au avut de rezolvat anumite sarcini și au ajuns în mai multe țări. Au recunoscut steagurile statelor vizitate și să interpreteze câte un cântec reprezentativ pentru țările…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: