Google+
Home » Social » Viorel Dumitrasc, patronul Urban Proiect Bârlad, s-a spânzurat cu o funie în biroul său

Viorel Dumitrasc, patronul Urban Proiect Bârlad, s-a spânzurat cu o funie în biroul său

de Simona MIHĂILĂ

Viorel Dumitrasc, patronul SC Urban Proiect Bârlad, și-a pus capăt zilelor. El a fost găsit spânzurat de către secretara sa, în această dimineață, la ora 8.15, la sediul firmei sale, situată în zona Podului Verde. Surse din rândul angajaților au spus, pentru reporterii Est News, că omul de afaceri s-a strangulat cu o funie. A venit la serviciu, ca în fiecare zi la ora 8 și a intrat în birou. Se pare că venise de acasă hotărât să facă aici acest gest, aducând cu el și funia cu care s-a spânzurat.

dumitrasc_viorel_urbanproiectDumitrașc a fost diagnosticat cu depresie severă în urmă cu mai mulți ani. A mai avut o tentativă de sinucidere anul trecut, când a și fost internat într-un spital de specialitate.

Deși medicii au reușit să-i țină depresia sub control, afecțiunea lui s-a agravat după ce firma Urban Proiect a intrat în colimatorul procurorilor anticorupție, făcând obiectul mai multor anchete.

Firma de construcții a lui Viorel Dumitrașc, era de departe, una dintre cele mai prospere din județ. Ani la rând, a câștigat unele dintre cele mai importante investiții, toate finanțate fie cu bani de la bugetul public, fie cu fonduri europene. Printre acestea: reabilitarea fostei Băi comunale (Centrul de îngrijire corporală și loisir), dar și a Cinematografului Victoria, construireadna_urbanproiect Muzeului „Marcel Guguianu”, consolidarea Școlii „Iorgu Radu” etc.

Ultima vizită a DNA la sediul firmei lui Dumitrașc a fost în toamnă, când procurorii au ridicat saci întregi de documente, precum și computerele firmei.

„În momentul de față, colegii noștri de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Bârlad, se află la sediul firmei Urban Proiect. Este derulată o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la acest eveniment”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Vom reveni cu amănunte.

de Simona MIHĂILĂ Viorel Dumitrasc, patronul SC Urban Proiect Bârlad, și-a pus capăt zilelor. El a fost găsit spânzurat de către secretara sa, în această dimineață, la ora 8.15, la sediul firmei sale, situată în zona Podului Verde. Surse din rândul angajaților au spus, pentru reporterii Est News, că omul de afaceri s-a strangulat cu o funie. A venit la serviciu, ca în fiecare zi la ora 8 și a intrat în birou. Se pare că venise de acasă hotărât să facă aici acest gest, aducând cu el și funia cu care s-a spânzurat. Dumitrașc a fost diagnosticat cu depresie…

Review Overview

User Rating: 3.68 ( 2 votes)

About Mihai Vasile

One comment

  1. Dumnezeu sa-l ierte ! Pacat ca a fost antrenat in aceste mismasuri politice si nu a rezistat tentatiei ,
    Cu siguranta ca familia dumnealui pe langa durere va trebui sa suporte datoriile firmei si aceste investigatii ale DNA-ului .
    Dumnezeu sa-l ierte !

%d blogeri au apreciat: