Google+
Home » Sanatate » Spitalul bârlădean, luat cu asalt de bolnavi

Spitalul bârlădean, luat cu asalt de bolnavi

de Răzvan CĂLIN

În perioada minivacanței prilejuită de Ziua Națională a României, Urgențele de la Spitalul Bârlad au înregistrat aproape 500 de intervenții.

Pentru medicii de la Compartimentul Primire Urgențe din cadrul Spitalului municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad minivacanța prilejuită de 1 Decembrie a reprezentat o perioadă extrem de solicitantă. În decursul celor patru zile, Urgențele de la spitalul bârlădean au înregistrat aproximativ 500 de intervenții. Ceea ce este foarte mult pentru o perioadă de timp atât de scurtă.

gheorghiu_adrian”Această creștere atât de puternică a adresabilității a survenit pe fondul inexistenței altor servicii medicale pe plan local. În această perioadă de vacanță, singura unitate care a asigurat servicii medicale non-stop a fost spitalul prin al său Compartiment de Primire Urgențe. Și asta pentru că, la fel ca în orice altă vacanță, atât medicii de familie, cât și cabinetele sau clinicile medicale private, au pus lacătul pe ușă și nu au funcționat în această perioadă. Prin urmare, vă dați seama că tot afluxul de persoane suferinde a fost preluat în întregime de Urgențele de la spitalul nostru”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Elena Beldiman” Bârlad.

Ca și cazuistică, medicii bârlădeni s-au confruntat în special cu diferite cazuri de boli cronice sau acute, începând de la afecțiuni digestive și până la boli cardio-vasculare.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN În perioada minivacanței prilejuită de Ziua Națională a României, Urgențele de la Spitalul Bârlad au înregistrat aproape 500 de intervenții. Pentru medicii de la Compartimentul Primire Urgențe din cadrul Spitalului municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad minivacanța prilejuită de 1 Decembrie a reprezentat o perioadă extrem de solicitantă. În decursul celor patru zile, Urgențele de la spitalul bârlădean au înregistrat aproximativ 500 de intervenții. Ceea ce este foarte mult pentru o perioadă de timp atât de scurtă. ”Această creștere atât de puternică a adresabilității a survenit pe fondul inexistenței altor servicii medicale pe plan local. În…

Review Overview

User Rating: 3.1 ( 1 votes)

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: