Home » Social » Peste 1.500 de familii din trei comune, fără curent din cauza vremii

Peste 1.500 de familii din trei comune, fără curent din cauza vremii

Peste 1.500 de familii din trei comune din centrul județului au rămas fără energie electrică mai bine de o zi din cauza intemperiilor, după ce vântul puternic a rupt mai mulți stâlpi de electricitate.  Echipele E.ON Moldova au intervenit, în cursul zilei de miercuri, pentru înlocuirea rețelei afectate.

Mai multe localități din comunele vasluiene Alexandru Vlahuță, Lipovăț și Bogdănești au rămas fără curent, parțial sau în totalitate, încă din cursul după-amiezii de marți, din cauza intemperiilor, care au afectat o rețea de joasă tensiune. Astfel, opt stâlpi din lemn au fost doborâți la pământ de rafalele puternice de vânt, ceea ce a condus la ruperea rețelelor de electricitate care alimentau cele trei comune.

Încă din cursul dimineții (n.r.-miercuri), mai multe echipe de intervenție au început lucrările de înlocuire a celor opt stâlpi rupți. Sperăm ca, până la sfârșitul zilei, să fie încheiate activitățile în zonă astfel încât să se poată relua alimentarea cu energie electrică a consumatorilor afectați”, a declarat purtătorul de cuvânt al E.ON Energie România, Sorin Munteanu.

Potrivit acestuia, numărul celor afectați de întreruperea alimentării cu energie electrică se ridică la peste 1.500 de consumatori, respectiv abonați casnici, firme și instituții ale statului. (Ionuț PREDA)

Peste 1.500 de familii din trei comune din centrul județului au rămas fără energie electrică mai bine de o zi din cauza intemperiilor, după ce vântul puternic a rupt mai mulți stâlpi de electricitate.  Echipele E.ON Moldova au intervenit, în cursul zilei de miercuri, pentru înlocuirea rețelei afectate. Mai multe localități din comunele vasluiene Alexandru Vlahuță, Lipovăț și Bogdănești au rămas fără curent, parțial sau în totalitate, încă din cursul după-amiezii de marți, din cauza intemperiilor, care au afectat o rețea de joasă tensiune. Astfel, opt stâlpi din lemn au fost doborâți la pământ de rafalele puternice de vânt, ceea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor