Home » Justitie » Vasluiul sub lupă – Regulile de circulație sunt doar pentru unii!

Vasluiul sub lupă – Regulile de circulație sunt doar pentru unii!

de Marian MOCANU

Se face mare caz de intrarea în normalitate, respectiv ca orice cetățean să respecte legile statului. Culmea este că, uneori, chiar cei care sunt puși să vegheze la respectarea acestor legi le încalcă cu bună știință.

Este cazul unui polițist de la secția rutieră a IPJ care, având probabil o problemă de rezolvat „la județ” și-a „parcat” aiurea vehiculul din dotare. Respectiv în aceeași poziție în care, dacă ar fi fost vorba de alt participant la trafic, acesta s-ar fi ales cu o amendă consistentă. Nu a contat nici faptul că, prin felul în care a oprit mașina de serviciu, a blocat alte vehicule parcate sau nu regulemantar. Așa cum nu a contat nici faptul că strada respectivă, care trece pe lângă IPJ Vaslui, este poate una dintre cele mai circulate din municipiul Vaslui. În aceste condiții, ne întrebăm, care mai este autoritatea polițistului de la rutieră în cauză, să mai dea vreo amendă, când el însuși este în afara legii?(Marian MOCANU)

de Marian MOCANU Se face mare caz de intrarea în normalitate, respectiv ca orice cetățean să respecte legile statului. Culmea este că, uneori, chiar cei care sunt puși să vegheze la respectarea acestor legi le încalcă cu bună știință. Este cazul unui polițist de la secția rutieră a IPJ care, având probabil o problemă de rezolvat „la județ” și-a „parcat” aiurea vehiculul din dotare. Respectiv în aceeași poziție în care, dacă ar fi fost vorba de alt participant la trafic, acesta s-ar fi ales cu o amendă consistentă. Nu a contat nici faptul că, prin felul în care a oprit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: