Google+
Home » Justitie » Bătrână călcată pe trecerea de pietoni!

Bătrână călcată pe trecerea de pietoni!

de Răzvan CĂLIN

Accidentul s-a produs joi după-amiază pe Bulevardul Republicii din Bârlad.

O femeie în vârstă de 83 de ani, din comuna Voinești, a fost rănită într-un accident de circulație petrecut joi după-amiază. Accidentul s-a produs în jurul orei 17, iar cel care a sunat la 112 a fost chiar șoferul mașinii implicate în accident. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani care conducea un autoturism marca Renault, pe Bulevardul Republicii, din direcția SC Confecții SA către Centrul Civic.

”La o trecere de pietoni situată în apropierea fostului Cinematograf «Bârladul», conducătorul auto nu a acordat prioritate de trecere bătrânei din satul Avrămești, comuna Voinești. Femeia se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În consecință, mașina condusă de bârlădeanul de 37 de ani a acroșat-o pe bătrână”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bătrâna a fost transportată la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, unde a fost diagnosticată cu policontuzii. Ea a rămas internată pentru a fi supusă unor investigații clinice mai amănunțite. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

de Răzvan CĂLIN Accidentul s-a produs joi după-amiază pe Bulevardul Republicii din Bârlad. O femeie în vârstă de 83 de ani, din comuna Voinești, a fost rănită într-un accident de circulație petrecut joi după-amiază. Accidentul s-a produs în jurul orei 17, iar cel care a sunat la 112 a fost chiar șoferul mașinii implicate în accident. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani care conducea un autoturism marca Renault, pe Bulevardul Republicii, din direcția SC Confecții SA către Centrul Civic. ”La o trecere de pietoni situată în apropierea fostului Cinematograf «Bârladul», conducătorul auto nu a acordat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

One comment

  1. Cea mai periculoasa trecere de pietoni din Barlad,speram ca Municipalitatea si Biroul Politiei Rutiere sa analizeze cate accidente au avut loc pe trecerea respectiva, pentru a solicita desfiintarea treceri de pietoni chiar daca au gresit favorizand anumite persoane.

%d blogeri au apreciat: