Home » Justitie » Traficant de droguri care aproviziona tinerii vasluieni, capturat

Traficant de droguri care aproviziona tinerii vasluieni, capturat

Un tânăr din Săveni, județul Botoșani, a fost prins după ce a vândut droguri tinerilor din Vaslui și Iași.

B. Costin, în vârstă de 25 de ani, a găsit de cuviință să câștige o pâine, în perioada aprilie-noiembrie 2015, procurând cantităti importante de droguri de risc pentru a le vinde tinerilor din Vaslui și Iași. La sfârșitul lunii noiembrie el a fost prins în flagrant, pe raza municipiului Iași, unde locuiește fără forme legale. Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalitătii Organizate Vaslui și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui l-au depistat în momentul în care a intrat în posesia a 133,60 grame de droguri de risc (pulbere). Acestea se aflau într-un colet expediat din Spania pe numele său. Prafurile au fost confiscate.

Pentru probarea activității infracționale a tânărului, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare, pe raza județelor Vaslui, Iași și Botoșani. Au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalitătii Organizate Iași și Serviciului de Combatere a Criminalitătii Organizate Botoșani, precum și luptători de la acțiuni speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Vaslui, Iași și Botoșani. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 2 laptop-uri, 2 telefoane mobile și 1.750 euro. De asemenea, au fost puse în executare 10 de mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalitătii Organizate Vaslui, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Cel în cauză a fost reținut și prezentat la Tribunalul Vaslui cu propunerea de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, introducere în tară de droguri de risc, deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Pe numele tanărului a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile. (George PROCA)

Un tânăr din Săveni, județul Botoșani, a fost prins după ce a vândut droguri tinerilor din Vaslui și Iași. B. Costin, în vârstă de 25 de ani, a găsit de cuviință să câștige o pâine, în perioada aprilie-noiembrie 2015, procurând cantităti importante de droguri de risc pentru a le vinde tinerilor din Vaslui și Iași. La sfârșitul lunii noiembrie el a fost prins în flagrant, pe raza municipiului Iași, unde locuiește fără forme legale. Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalitătii Organizate Vaslui și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui l-au depistat în momentul în care a intrat în posesia a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor