Home » Justitie » Cluburi, baruri și discoteci ce pot genera incendii oricând

Cluburi, baruri și discoteci ce pot genera incendii oricând

Banii sunt mai importanți decât viața. În ciuda dramelor care au loc, mulți patroni și administratori continuă să se arate nepăsători la suferința ce o pot genera. Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU Vaslui au constatat numeroase nereguli în spații care până la proba contrarie sunt destinate distracției. Lipsa autorizațiilor de funcționare, număr insuficient de stingătoare și instalații electrice improvizate. Deasemenea nu se asigură verificarea periodică cu personal atestat a instalațiilor ce pot genera incendii.

În ultimele două săptămâni aceștia, în cooperare cu efective ale inspectoratelor județene de  poliție și jandarmi, au efectuat 38 de controale tematice inopinat. Acestea au vizat barurile, cluburile și  discotecile din mediul urban și din cel rural. Au fost  aplicate 57 de amenzi și 234 de avertismente.

Reprezentanții ISU Vaslui au anunțat că activitățile de verificare și  reverificare vor continua și în perioada următoare. (G. P)

Banii sunt mai importanți decât viața. În ciuda dramelor care au loc, mulți patroni și administratori continuă să se arate nepăsători la suferința ce o pot genera. Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU Vaslui au constatat numeroase nereguli în spații care până la proba contrarie sunt destinate distracției. Lipsa autorizațiilor de funcționare, număr insuficient de stingătoare și instalații electrice improvizate. Deasemenea nu se asigură verificarea periodică cu personal atestat a instalațiilor ce pot genera incendii. În ultimele două săptămâni aceștia, în cooperare cu efective ale inspectoratelor județene de  poliție și jandarmi, au efectuat 38 de controale tematice inopinat.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: