Google+
Home » Invatamant » Cursurile de prim ajutor ar putea deveni obligatorii pentru elevi și studenți

Cursurile de prim ajutor ar putea deveni obligatorii pentru elevi și studenți

Nu doar statisticile, ci și parlamentarii sunt de părere că suntem un popor neinformat. Ca urmare, cursurile de prim-ajutor ar putea să devină obligatorii, atât pentru elevi, cât și pentru studenți.

Asta prevede un proiect de modificare a Legii Educației, aflat în dezbatere publică până la sfârșitul acestei luni. Propunerea a fost semnată de 37 de parlamentari și depusă la Biroul Permanent al Camerei Deputaților. Acest lucru vine după tragedia din Clubul Colectiv în urma căreia s-a ajuns la concluzia că prea puține persoane știu să acorde primul ajutor. Proiectul de modificare a Legii Educației este în consultare publică până pe 30 decembrie. (R.N.)

Nu doar statisticile, ci și parlamentarii sunt de părere că suntem un popor neinformat. Ca urmare, cursurile de prim-ajutor ar putea să devină obligatorii, atât pentru elevi, cât și pentru studenți. Asta prevede un proiect de modificare a Legii Educației, aflat în dezbatere publică până la sfârșitul acestei luni. Propunerea a fost semnată de 37 de parlamentari și depusă la Biroul Permanent al Camerei Deputaților. Acest lucru vine după tragedia din Clubul Colectiv în urma căreia s-a ajuns la concluzia că prea puține persoane știu să acorde primul ajutor. Proiectul de modificare a Legii Educației este în consultare publică până…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: