Home » Administratie » Vasluiul sub lupă – Centrul Vasluiului, o baladă a meșterului Manole, în variantă autohtonă

Vasluiul sub lupă – Centrul Vasluiului, o baladă a meșterului Manole, în variantă autohtonă

Vestita, de acum, piatră cubică din centrul municipiului Vaslui s-a transformat într-o variantă autohtonă a baladei meșterului Manole.

Însă, ca să fie, totuși, autentici, meșterii noștri, găsiți cu greu de constructorul Safir prin țară, dărâmă singuri ceea ce construiesc, fără a mai lua în seamă piatra care a început să sară singură de la trafic. După ce au montat o așa-zisă bandă despărțitoare între cele două sensuri de circulație din centrul municipiului Vaslui, meșterii noștri au început să o scoată singuri, piatră cu piatră, pentru a o bate cu ciocanul, din nou, în același loc! Se pare că este vorba doar de cromatică, așa cum dorește maestrul edil și, care, la fel ca și șoferii din Vaslui, s-a săturat de șantierul din centrul urbei, care pare să nu se mai termine. Noi spunem să fie cuminți că poate Moș Crăciun va fi mai darnic decât Moș Nicolae și le va aduce în dar o șosea nouă și trainică. (Ionuț PREDA)

Vestita, de acum, piatră cubică din centrul municipiului Vaslui s-a transformat într-o variantă autohtonă a baladei meșterului Manole. Însă, ca să fie, totuși, autentici, meșterii noștri, găsiți cu greu de constructorul Safir prin țară, dărâmă singuri ceea ce construiesc, fără a mai lua în seamă piatra care a început să sară singură de la trafic. După ce au montat o așa-zisă bandă despărțitoare între cele două sensuri de circulație din centrul municipiului Vaslui, meșterii noștri au început să o scoată singuri, piatră cu piatră, pentru a o bate cu ciocanul, din nou, în același loc! Se pare că este vorba…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor