Google+
Home » National » Wi-Fi-ul ne afectează grav sănătatea. Câteva sfaturi pentru a-l menține la o ”distanță” sigură

Wi-Fi-ul ne afectează grav sănătatea. Câteva sfaturi pentru a-l menține la o ”distanță” sigură

Wi-Fi este peste tot, iar uneori chiar și în acele locuri în care nu este necesar. Fiind folosit, în cea mai mare parte, pentru telefonia mobilă, există câteva instrucțiuni pentru a utiliza Wi-Fi-ul corect.

Expunerea îndelungată la un semnal wireless  poate cauza daune pe termen lung sănătății noastre. Dispozitivele wireless, inclusiv telefoane mobile și tabletele, se pot conecta la un router prin semnale Wi-Fi. Aceste semnale Wi-Fi sunt de fapt unde electromagnetice, care sunt dăunătoare pentru organismul uman.
În timp aceste semnale afectează funcțiile noastre vitale. Agenția Britanică de Sănătate a confirmat faptul că semnalele Wi-Fi au un impact negativ asupra ratei de creștere a oamenilor și plantelor.
Expunerea la Wi-Fi pe termen lung poate provoca următoarele probleme:
– Oboseală cronică;
– Dureri de urechi și pierderea concentrării;
– Dureri de cap frecvente și severe;
– Insomnii.
Nu putem supraviețui în lumea de astăzi fără tehnologie, iar în urma unor măsuri bine-gândite ne putem bucura de beneficiile ei, păstrându-ne, în același timp, sănătatea intactă:
– Opriți aparatul Wi-Fi atunci când mergeți la culcare;
– Când nu aveți nevoie de internet, țineți ruterul de Wi-Fi oprit;
– Puteți înlocui telefoanele fără fir din casă cu unul cu fir pentru a minimiza expunerea;
– Nu ține în bucătărie sau dormitor, ruterul de Wi-Fi și telefonul fără fir.
Sursa: descopera.ro

Comments

comments

Wi-Fi este peste tot, iar uneori chiar și în acele locuri în care nu este necesar. Fiind folosit, în cea mai mare parte, pentru telefonia mobilă, există câteva instrucțiuni pentru a utiliza Wi-Fi-ul corect. Expunerea îndelungată la un semnal wireless  poate cauza daune pe termen lung sănătății noastre. Dispozitivele wireless, inclusiv telefoane mobile și tabletele, se pot conecta la un router prin semnale Wi-Fi. Aceste semnale Wi-Fi sunt de fapt unde electromagnetice, care sunt dăunătoare pentru organismul uman. În timp aceste semnale afectează funcțiile noastre vitale. Agenția Britanică de Sănătate a confirmat faptul că semnalele Wi-Fi au un impact negativ…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: