Home / World / ATAC ARMAT în fața unui mall din Sofia: Cel puțin trei persoane au fost rănite

ATAC ARMAT în fața unui mall din Sofia: Cel puțin trei persoane au fost rănite

Cel puțin trei persoane au fost rănite după ce indivizi rămași neidentificați au deschis focul, luni seară, în fața unui centru comercial din Sofia, relatează site-ul Novinite.com. 

Atacul armat a avut loc luni la ora 17.45 (17.45, ora României) în fața centrului comercial “Paradise”, situat pe Bulevardul Cernîi Vrîh din Sofia.

Indivizi rămași neidentificați au deschis focul dintr-un vehicul, rănind trei persoane. Viețile victimelor nu sunt în pericol, au declarat surse medicale.

Forțele de ordine au instituit un perimetru de securitate în jurul mall-ului și îi caută activ pe autorii atacului armat.

Cel mai probabil este vorba de o reglare de conturi între grupuri interlope din capitala Bulgariei.

Conform unor surse citate de presa bulgară, atacul armat l-ar fi vizat pe controversatul om de afaceri Aleksei Petrov, fost candidat la președinția Bulgariei și fost consultant al Agenției bulgare pentru Securitate, demis din cauza presupuselor legături cu grupuri infracționale. Șeful Poliției bulgare, Mladen Marinov, a respins informațiile conform cărora persoanele rănite în atac sunt agenții de securitate ai lui Aleksei Petrov.

Incidentul a avut loc la doar 50 de metri de sediul firmelor lui Aleksei Petrov. Controversatul om de afaceri a scăpat dintr-un atac similar la sfârșitul lunii octombrie.

Sursa; mediafax.ro

Cel puțin trei persoane au fost rănite după ce indivizi rămași neidentificați au deschis focul, luni seară, în fața unui centru comercial din Sofia, relatează site-ul Novinite.com.  Atacul armat a avut loc luni la ora 17.45 (17.45, ora României) în fața centrului comercial "Paradise", situat pe Bulevardul Cernîi Vrîh din Sofia. Indivizi rămași neidentificați au deschis focul dintr-un vehicul, rănind trei persoane. Viețile victimelor nu sunt în pericol, au declarat surse medicale. Forțele de ordine au instituit un perimetru de securitate în jurul mall-ului și îi caută activ pe autorii atacului armat. Cel mai probabil este vorba de o reglare…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cel puțin nouă morți și peste 30 de răniți în urma prăbușirii unui pod care lega două insule în Indonezia

Cel puțin nouă persoane au decedat, iar alte peste ...

Decizie oficiala: Landurile germane nu mai vor noi inmatriculari de automobile pe benzina si motorina, incepand cu anul 2030

Landurile germane nu vor sa mai permita noi inmatriculari ...

REFERENDUMUL din Ungaria privind cotele de imigranți, INVALID / Viktor Orban a anunțat că va înainta Parlamentului o propunere de amendament constituțional

Biroul Național Electoral (NVI) din Ungaria a anunțat oficial ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: