Home » Justitie » Autovehicul radiat din circulație, descoperit de polițiștii de frontieră vasluieni

Autovehicul radiat din circulație, descoperit de polițiștii de frontieră vasluieni

Vineri, patru decembrie la Punctul de Trecere Frontieră Albița s-a prezentat pentru a intra în țară, Mihail C., în vârstă de 48 de ani, cu dublă cetățenie româno-moldovenească. Acesta conducea un microbuz Ford Tranzit, înmatriculat în Olanda.

În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii vamali au constatat că numărul de înmatriculare aplicat pe autovehicul este diferit de cel înscris în certificatul de înmatriculare al mijlocului de transport. Autoturismul figura ca fiind radiat din circulație de către autoritățile din Olanda, începând cu data de 30.11.2015, iar numărul de înmatriculare era atribuit unui alt autoturism care are o altă serie de sașiu.

Conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul în cauză de la o societate de profil din Olanda și că în momentul achiziționării nu a verificat dacă numerele aplicate pe microbuz coincid cu cele din documentele primite.

Polițiștii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare. (G.P)

Vineri, patru decembrie la Punctul de Trecere Frontieră Albița s-a prezentat pentru a intra în țară, Mihail C., în vârstă de 48 de ani, cu dublă cetățenie româno-moldovenească. Acesta conducea un microbuz Ford Tranzit, înmatriculat în Olanda. În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii vamali au constatat că numărul de înmatriculare aplicat pe autovehicul este diferit de cel înscris în certificatul de înmatriculare al mijlocului de transport. Autoturismul figura ca fiind radiat din circulație de către autoritățile din Olanda, începând cu data de 30.11.2015, iar numărul de înmatriculare era atribuit unui alt autoturism care are o altă serie de sașiu. Conducătorul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: