Google+
Home » Sport » Gala performerilor de la ”Myagi Dojo” Bârlad!

Gala performerilor de la ”Myagi Dojo” Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Clubul bârlădean de arte marțiale și-a premiat cei mai buni luptători din anul 2015.

Clubul ”Myagi Dojo” din Bârlad, unul din cele mai titrate organizații sportive locale în materie de arte marțiale, și-a premiat la sfârșitul săptămânii trecute luptătorii cu cele mai bune rezultate obținute în anul care tocmai se apropie de final. În momentul în care a realizat clasamentul final pentru anul competițional 2015, conducerea clubului bârlădean a avut drept principal criteriu de departajare rezultatele obținute exclusiv la campionatele naționale de profil. Festivitatea de premiere s-a desfășurat în sala de antrenamente a Clubului ”Myagi”, pe 4 decembrie, la ora 19.30.

Dar iată cum arată clasamentul și, automat, cine sunt primii cinci luptători de la ”Myagi Dojo” Bârlad:

Locul I: Toma Mârzac, 14 ani – trei medalii de aur.

Locul II: Rareș Mârzac (fratele cel mic al lui Toma), 9 ani – două medalii de aur.

Locul III: Diana Bâclea, 9 ani – câte o medalie de aur, argint și bronz.

Locul IV: Sebastian Bâclea (fratele mai mic al Dianei), 8 ani – o medalie de argint și două de bronz.

Locul V: Iulian Dumitru, 16 ani – o medalie de aur și două de bronz.

manta_gabriel”Una peste alta, 2015 a fost un an foarte bun pentru clubul nostru. Sunt foarte mulțumit de modul cum a evoluat lotul de bază. Am reușit să obținem niște rezultate extraordinare în condițiile în care am dat piept cu adversari foarte puternici, cu pretenții, legitimați la cluburi puternice cu o bază materială și financiară net superioare nouă. Dar, tăria de caracter, seriozitatea și munca asiduă depusă la antrenamente s-au văzut la aceste competiții, sportivii noștri urcând pe podium în repetate rânduri. Luptătorii noștri au reușit să depășească sportivi care intră în componența loturilor naționale, ceea ce spune multe. Vreau să le mulțumesc pe această cale încă odată pentru modul exemplar în care au evoluat în acest an și să le urez succes și pe viitor. În același timp, vreau să felicit toți sportivii noștri pentru seriozitatea și dăruirea cu care participă la antrenamente. Nu în ultimul rând, trebuie să le mulțumim părinților pentru susținerea lor necondiționată și sponsorilor care ne-au fost alături în permanență”, ne-a declarat sensei Gabriel Manta, președintele ”Myagi Dojo” Bârlad.

Conducerea clubului bârlădean de arte marțiale a oferit daruri de Moș Nicolae tuturor sportivilor legitimați. Toate acestea au fost posibile grație sponsorizării venite din partea medicilor Gregor Grigorovici și Doru Munteanu, precum și a avocatului George Dragomir și omului de afaceri Gabriel Milan Sava.

de Răzvan CĂLIN Clubul bârlădean de arte marțiale și-a premiat cei mai buni luptători din anul 2015. Clubul ”Myagi Dojo” din Bârlad, unul din cele mai titrate organizații sportive locale în materie de arte marțiale, și-a premiat la sfârșitul săptămânii trecute luptătorii cu cele mai bune rezultate obținute în anul care tocmai se apropie de final. În momentul în care a realizat clasamentul final pentru anul competițional 2015, conducerea clubului bârlădean a avut drept principal criteriu de departajare rezultatele obținute exclusiv la campionatele naționale de profil. Festivitatea de premiere s-a desfășurat în sala de antrenamente a Clubului ”Myagi”, pe 4…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: