Home / Justitie / Un consilier de la DSP Vaslui trebuie să justifice suma de peste 40.000 de euro

Un consilier de la DSP Vaslui trebuie să justifice suma de peste 40.000 de euro

Sfârșit de an plin de surprize neplăcute pentru Ofelia Mihaela Păiș, consilier în cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vaslui: va trebui să le explice inspectorilor Agenției Naționale de Integritate (ANI) existența în conturile sale a sumei de 191.576 de lei, adică peste 43.000 de euro.

Potrivit unui comunicat remis de ANI, suma reprezintă diferența nejustificată între averea dobândită și veniturile realizate în perioada 13 ianuarie 2003 și 31 decembrie 2010, de către Ofelia Mihaela Păiș împreunã cu soțul sãu.
Inspectorii ANI au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Iași în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către soții Păiș, în intervalul de timp mai sus menționat.
În comunicat se mai menționează că Ofelia Mihaela Păiș a fost informatã despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã, adică de a fi asistatã sau reprezentatã de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Consilierul DSP Vaslui a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere. (S.M.)

Sfârșit de an plin de surprize neplăcute pentru Ofelia Mihaela Păiș, consilier în cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vaslui: va trebui să le explice inspectorilor Agenției Naționale de Integritate (ANI) existența în conturile sale a sumei de 191.576 de lei, adică peste 43.000 de euro. Potrivit unui comunicat remis de ANI, suma reprezintă diferența nejustificată între averea dobândită și veniturile realizate în perioada 13 ianuarie 2003 și 31 decembrie 2010, de către Ofelia Mihaela Păiș împreunã cu soțul sãu. Inspectorii ANI au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Iași în vederea începerii acțiunii de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un bărbat a murit în apropiere de Mănăstirea Bujoreni după ce a fost înțepat de viespi

Un bărbat de 41 de ...

Două persoane care erau date dispărute au fost găsite de polițiștii vasluieni

Doi bărbați în vârstă de ...

Un bărbat din Perieni riscă să facă închisoare pentru că a furat 100 lei dintr-o locuință

Polițiștii Poliție Rurală Bârlad au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: