Home » Sport » Speranță pentru juniorii de la Sport Club Bârlad

Speranță pentru juniorii de la Sport Club Bârlad

În perioada 3-6 decembrie grupa juniorilor născuți în 2004 de la Sport Club Bârlad a participat la turneul Bucharest Indoor Cup. Deși n-au prins podiumul, sportivii antrenați de Florin Bularda au avut ocazia de a se lupta de la egal la egal cu cele mai bune echipe din țară.

Micii fotbaliști au debutat cu o înfrângere în faza grupelor, 1-3, cu Ajax București. A urmat un rezultat de egalitate cu Comsar Vaslui, finalista de anul trecut, care s-a clasat la sfârșitul turneului pe locul doi. În cel de-al treilea meci au pierdut 0-2 cu Juniorul București.

După faza grupelor au înregistrat o victorie 3-1 cu Unirea Urziceni și o înfrângere 0-1 în fața  celor de la Atletico Madrid București, cu un gol primit în ultimul minut de joc.

„Din punctul meu de vedere am făcut un turneu bun și sunt convins că la următoarele ne vom prezenta și mai bine. Am văzut nivelul copiilor, au calități. Au avut o prestație plăcută. Lipsa experienței și-a spus cuvântul în anumite momente cheie. Copiii au foarte puține jocuri «în picioare», dar au ambiție, își doresc mai mult decât cei din București să aibă rezultate și au o pregătire bună. Încercăm să ne ridicăm la nivelul echipelor din țară, care au și o arie de selecție mai mare și participa și la competiții de nivel european. Este doar al patrulea turneu la care participăm. Diferența s-a făcut prin două, trei greșeli individuale. Nu a fost vreo echipă care să ne surclaseze pe toată durata meciului. Țin să mulțumesc în mod special părinților care au susținut acești copii, i-au ajutat pentru a putea participa la acest turneu. Fără sprijinul lor este foarte dificil și nu poți participa la astfel de competiții. Cheltuielile sunt foarte mari. Costurile pentru a participa la un astfel de turneu ajung până la 500-600 de lei. Mi-aș dori să putem găsi măcar un sponsor pentru anul 2016 pentru a participa la unul sau două turnee. Eu mi-aș dori că ei să meargă mai departe în fotbalul mare”, ne-a declarat antrenorul Florin Bularda. (George PROCA)

În perioada 3-6 decembrie grupa juniorilor născuți în 2004 de la Sport Club Bârlad a participat la turneul Bucharest Indoor Cup. Deși n-au prins podiumul, sportivii antrenați de Florin Bularda au avut ocazia de a se lupta de la egal la egal cu cele mai bune echipe din țară. Micii fotbaliști au debutat cu o înfrângere în faza grupelor, 1-3, cu Ajax București. A urmat un rezultat de egalitate cu Comsar Vaslui, finalista de anul trecut, care s-a clasat la sfârșitul turneului pe locul doi. În cel de-al treilea meci au pierdut 0-2 cu Juniorul București. După faza grupelor au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: