Google+
Home » Invatamant » ”Codreniștii” îl aduc pe Moș Crăciun în casele copiilor nevoiași!

”Codreniștii” îl aduc pe Moș Crăciun în casele copiilor nevoiași!

de Răzvan CĂLIN

Consiliul Elevilor de la Colegiul ”Codreanu” Bârlad va derula o acțiune prin care vor oferi cadouri mai multor copii ce provin din familii paupere.

La inițiativa Consiliului Elevilor, elevii de la Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad vor derula și în acest an o inedită acțiune umanitară menită a aduce câte puțin din bucuria și căldura sărbătorilor de iarnă în sufletele unor copii sărmani. Cu ajutorul Asociației umanitare ”Myosotis”, au fost identificați mai mulți copii care provin din familii cu o situație materială și financiară precară.

”Acești copii au fost rugați să-și scrie numele o pe mică bucată de hârtie și ce anume și-ar dori să le aducă drept cadou Moș Crăciun. Toate aceste bilețele vor fi introduse în mici obiecte origami confecționate de copii, iar acestea vor împodobi un brad de Crăciun ce va fi amplasat la noi la liceu. Toți elevii noștri vor fi îndemnați să aleagă câte un obiect din acesta de hârtie (origami) și vor trebui să-i facă cadou respectivului copil exact ce a scris în bilețel”, ne-a declarat Tița Chiru, directorul Colegiului ”Codreanu”.

Elevii de la acest liceu bârlădean au organizat și anul trecut o acțiune similară care s-a bucurat de un real succes.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Consiliul Elevilor de la Colegiul ”Codreanu” Bârlad va derula o acțiune prin care vor oferi cadouri mai multor copii ce provin din familii paupere. La inițiativa Consiliului Elevilor, elevii de la Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad vor derula și în acest an o inedită acțiune umanitară menită a aduce câte puțin din bucuria și căldura sărbătorilor de iarnă în sufletele unor copii sărmani. Cu ajutorul Asociației umanitare ”Myosotis”, au fost identificați mai mulți copii care provin din familii cu o situație materială și financiară precară. ”Acești copii au fost rugați să-și scrie numele o pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: