Home / Monden / Contractul cu Pro i-a dezghețat șantierul! Reangajat în televiziune, Călinescu pare dispus din nou la investiții

Contractul cu Pro i-a dezghețat șantierul! Reangajat în televiziune, Călinescu pare dispus din nou la investiții

Șantierul din Herăstrău al lui Florin Călinescu, unde nu s-a mișcat nimic de luni bune, a prins din nou viață. Pauza pe care au luat-o lucrările a coincis cu perioada de pauză a actorului de pe micile ecrane. 

Mai precis, este vorba despre o construcție începută pe locul unui restaurant cu istorie de pe Șoseaua Kiseleff, zona Piața Presei Libere. Florin Călinescu a demolat fostul local în urmă cu un an și a ridicat o altă clădire, ce va avea aceeași destinație. Însă, de mai mult de jumătate de an, șantierul era înghețat, singurele persoane care mai mișunau prin zonă fiind angajații unei agenții de pază, care- l fereau de hoți. Nu spune nimeni că marele Călinescu intrase în faliment, însă dădea semne că și-a pierdut disponibilitatea de a cheltui din economii. Însă, recent, de când actorul și-a luat în serios statutul de jurat la “Românii au talent”, contra unor beneficii materiale pe măsura valorii lui, cheful de investit i-a revenit și, cam tot de atunci, camioane vin, descarcă materiale de construcții și pleacă, semn că lucrările au fost reluate.

A depășit termenul cu patru luni

Cunoscut în ultimii ani mai degrabă ca om de afaceri decât ca actor, unul cu multe contracte în domenii diferite de activitate, se pare că lui Călinescu (59 de ani) nu i-au mers lucrurile ca unse în ultima perioadă. Dovadă stă faptul că termenul autorizației pentru șantier a fost depășit cu aproape patru luni. Florin Călinescu este prezent în industria “ospitalității” de multă vreme cu un alt restaurant, tot în București, unul care- i poartă numele. Fostul director al Teatrului Mic mai deține în cartierul Tineretului din București o cofetărie, afaceri în domeniul imobiliar și o prosperă firmă de optică.

Sursa: libertatea.ro

Șantierul din Herăstrău al lui Florin Călinescu, unde nu s-a mișcat nimic de luni bune, a prins din nou viață. Pauza pe care au luat-o lucrările a coincis cu perioada de pauză a actorului de pe micile ecrane.  Mai precis, este vorba despre o construcție începută pe locul unui restaurant cu istorie de pe Șoseaua Kiseleff, zona Piața Presei Libere. Florin Călinescu a demolat fostul local în urmă cu un an și a ridicat o altă clădire, ce va avea aceeași destinație. Însă, de mai mult de jumătate de an, șantierul era înghețat, singurele persoane care mai mișunau prin zonă…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Ioana Boureanu a chefuit în club că a scăpat de tată

La o lună după ce a ...

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ”Jariștea”, ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât posibil ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: