Home / Sport / Gala Sportului Vasluian se va ține la Bârlad!

Gala Sportului Vasluian se va ține la Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Evenimentul se va derula în premieră la Teatrul ”Victor Ion Popa” pe 15 decembrie.

Pentru prima dată în istoria evenimentului, Gala Sportului Vasluian se va ține anul acesta la Bârlad și nu în municipiul reședință de județ cum s-a întâmplat în anii anteriori. Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din județ se va desfășura într-o ambianță plăcută, în cocheta sală a Teatrului ”Victor Ion Popa” din Bârlad, pe 15 decembrie, de la ora 15.

”Am dorit ca anul acesta, în premieră, să organizăm acest eveniment în municipiul Bârlad. Aici este locul unde de-a lungul timpului s-au format sportivi, tehnicieni, personalități marcante în lumea sportului, care au făcut cinste țării prin rezultatele obținute, munca depusă și implicarea în fenomenul sportiv”, a precizat Răducu Tatu, directorul Direcției Județene de Tineret și Sporti (DJTS) Vaslui, într-un comunicat de presă remis redacției Est News.

Clasamentul sportivilor premiați va cuprinde două secțiuni: sporturi olimpice și sporturi neolimpice. Ordinea în clasament va fi stabilită pe baza punctelor atribuite pentru fiecare performanță conform grilei de punctaj stabilită de Ministerul Tineretului și Sportului.

de Răzvan CĂLIN Evenimentul se va derula în premieră la Teatrul ”Victor Ion Popa” pe 15 decembrie. Pentru prima dată în istoria evenimentului, Gala Sportului Vasluian se va ține anul acesta la Bârlad și nu în municipiul reședință de județ cum s-a întâmplat în anii anteriori. Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din județ se va desfășura într-o ambianță plăcută, în cocheta sală a Teatrului ”Victor Ion Popa” din Bârlad, pe 15 decembrie, de la ora 15. ”Am dorit ca anul acesta, în premieră, să organizăm acest eveniment în municipiul Bârlad. Aici este locul unde de-a lungul timpului…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: