Google+
Home » Justitie » Poliția nu găsește rudele bărbatului ucis de un șofer, neidentificat încă, în accidentul la Șapte Case

Poliția nu găsește rudele bărbatului ucis de un șofer, neidentificat încă, în accidentul la Șapte Case

Poliția căută de mai multe zile, însă fără niciun rezultat, rudele bărbatului ucis cu mașina, în zona localității Șapte Case, de către un șofer care nu a fost prins încă de către anchetatori. Deși s-a stabilit cine este victima, polițiștii refuză să-i facă public numele până când neamurile vor confirma identitatea. 

Cadavrul bărbatului mort în urmă cu o săptămână în accidentul din zona localității Șapte Case, de pe drumul european E 581, zace și acum în frigiderele Serviciului de Medicină Legală Vaslui. Motivul este dat de faptul că polițiștii, deși au reușit să-i stabilească cu greu identitatea, nu găsesc rudele bărbatului, cu domiciliul într-o localitate din județul Iași.

„S-a luat legătura cu colegii de la postul de poliție din comuna de unde ar proveni victima pentru ca rudele să vină să confirme identitatea. Până acum, nu am primit niciun răspuns, motiv pentru care, probabil, vor fi căutate și alte neamuri. Totodată, este foarte posibil ca să nu mai aibă rude în acea localitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

 Pe de altă parte, polițiștii vasluieni continuă investigațiile pentru găsirea autorului accidentului din noaptea de 1 spre 2 decembrie, care, după ce a lovit pietonul cu mașina, a fugit de la locul faptei. Cadavrul bărbatului a fost găsit de către un alt participant la trafic, care a alertat autoritățile la numărul de urgență 112. (Ionuț PREDA)

Poliția căută de mai multe zile, însă fără niciun rezultat, rudele bărbatului ucis cu mașina, în zona localității Șapte Case, de către un șofer care nu a fost prins încă de către anchetatori. Deși s-a stabilit cine este victima, polițiștii refuză să-i facă public numele până când neamurile vor confirma identitatea.  Cadavrul bărbatului mort în urmă cu o săptămână în accidentul din zona localității Șapte Case, de pe drumul european E 581, zace și acum în frigiderele Serviciului de Medicină Legală Vaslui. Motivul este dat de faptul că polițiștii, deși au reușit să-i stabilească cu greu identitatea, nu găsesc rudele bărbatului, cu domiciliul într-o localitate din județul Iași. „S-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: