Home / Administratie / Alertă maximă: DNA a luat cu asalt Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui

Alertă maximă: DNA a luat cu asalt Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui

de Marian  MOCANU
actiune DNA la IPJ Vaslui (1)Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) a primit vizita procurorilor Direcției Naționale Anticorupție. Aceștia au solicitat și ridicat o serie de documente, atât din birourile centrale ale IPJ Vaslui, cât mai ales de la cele a Poliției Rutiere. Acțiunea de azi a DNA este legată de una mai complexă, cu ramificații la București și în Ilfov, acolo fiind percheziționate alte două intituții publice și 10 locuințe ale unor persoane bănuite de fapte de corupție, comise în perioada 2013 – 2015.
Procurorii ieșeni, însoțiți de jandarmi, au intrat în sediul poliției din Vaslui la prima oră a dimineții și, după ce au prezentat autorizațiile de percheziție, au solicitat o serie de documente.
Potrivit surselor judiciare  sunt cercetări cu privire la fapte de trafic de influență, luare de mită, abuz în serviciu, existând suspiciuni de comitere a acestor infracțiuni de către funcționari din această instituție. Vom reveni cu amănunte.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Brambureala declarațiilor de impunere pentru salubritate l-a făcut pe primarul Bârladului să vină cu lămuriri în fața presei

de Mihaela NICULESCU   În sfârșit, ...

Noua piață agroalimentară din Negrești ar putea fi terminată anul acesta

Primăria Negrești și-a propus ca în ...

Contribuția lunară pentru contractele de asigurare la sistemul de pensii a crescut la 558 lei

de Dănuț CIOBANU  Contractele de asigurare ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: