Home » Sport » Arbitrul vasluian Mihai Ovidiu Artene prinde gustul competițiilor europene

Arbitrul vasluian Mihai Ovidiu Artene prinde gustul competițiilor europene

Tușierul vasluian Mihai Ovidiu Artene, în vârstă de 38 de ani, a fost delegat la meciul dintre formația azeră Qabala FK și rușii de la FC Krasnodar, meci contând pentru grupele Europa League și care se va disputa în această seară, la ora 20.00. Este rezervă pentru brigada formată din centralul Istvan Kovacs și tușierii Miklos Nagy și  Vasile Marinescu. Arbitri aditionali au fost selectați Marius Avram și Cristian Balaj.

Artene a mai fost delegat la două meciuri din actualul sezon în cadrul preliminariilor aceleiași competiții. Primul în iulie, disputat de echipele Cukaricki din Serbia și Qabala din Azerbaidjan. În august a fost tușier la meciul dintre formațiile Vaduz, din Liechtenstein și Thun din Elveția.

Forul european își arată astfel aprecierea fata de prestațiile arbitrului vasluian din sezonul trecut, când a fost delegat la opt meciuri. A arbitrat patru în preliminarii, două în grupe, iar în alte două a fost rezervă. (G. P.)

Tușierul vasluian Mihai Ovidiu Artene, în vârstă de 38 de ani, a fost delegat la meciul dintre formația azeră Qabala FK și rușii de la FC Krasnodar, meci contând pentru grupele Europa League și care se va disputa în această seară, la ora 20.00. Este rezervă pentru brigada formată din centralul Istvan Kovacs și tușierii Miklos Nagy și  Vasile Marinescu. Arbitri aditionali au fost selectați Marius Avram și Cristian Balaj. Artene a mai fost delegat la două meciuri din actualul sezon în cadrul preliminariilor aceleiași competiții. Primul în iulie, disputat de echipele Cukaricki din Serbia și Qabala din Azerbaidjan. În…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: