Home / Sport / Arbitrul vasluian Mihai Ovidiu Artene prinde gustul competițiilor europene

Arbitrul vasluian Mihai Ovidiu Artene prinde gustul competițiilor europene

Tușierul vasluian Mihai Ovidiu Artene, în vârstă de 38 de ani, a fost delegat la meciul dintre formația azeră Qabala FK și rușii de la FC Krasnodar, meci contând pentru grupele Europa League și care se va disputa în această seară, la ora 20.00. Este rezervă pentru brigada formată din centralul Istvan Kovacs și tușierii Miklos Nagy și  Vasile Marinescu. Arbitri aditionali au fost selectați Marius Avram și Cristian Balaj.

Artene a mai fost delegat la două meciuri din actualul sezon în cadrul preliminariilor aceleiași competiții. Primul în iulie, disputat de echipele Cukaricki din Serbia și Qabala din Azerbaidjan. În august a fost tușier la meciul dintre formațiile Vaduz, din Liechtenstein și Thun din Elveția.

Forul european își arată astfel aprecierea fata de prestațiile arbitrului vasluian din sezonul trecut, când a fost delegat la opt meciuri. A arbitrat patru în preliminarii, două în grupe, iar în alte două a fost rezervă. (G. P.)

Tușierul vasluian Mihai Ovidiu Artene, în vârstă de 38 de ani, a fost delegat la meciul dintre formația azeră Qabala FK și rușii de la FC Krasnodar, meci contând pentru grupele Europa League și care se va disputa în această seară, la ora 20.00. Este rezervă pentru brigada formată din centralul Istvan Kovacs și tușierii Miklos Nagy și  Vasile Marinescu. Arbitri aditionali au fost selectați Marius Avram și Cristian Balaj. Artene a mai fost delegat la două meciuri din actualul sezon în cadrul preliminariilor aceleiași competiții. Primul în iulie, disputat de echipele Cukaricki din Serbia și Qabala din Azerbaidjan. În…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cursă impresionantă a campionilor de raliuri! Ajutoare pentru 400 de persoane nevoiașe

Cea mai importantă echipă de raliuri din România, Napoca ...

Zlatan Ibrahimovic nu se dă bătut de coronavirus și s-a întors la antrenamente, dar nu la AC Milan! Imagini cu starul suedez pe teren | FOTO

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic este și el afectat de ...

Cum a ajuns hotelul lui Răzvan Raț după ce l-a pus la dispoziția autorităților: „Arată destul de SF, e ciudat!”

Răzvan Raț (38 de ani), fostul fundaș al echipei ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: