Home » Administratie » Iată maniera ingenioasă prin care autoritățile din Negrești îi conving pe contribuabili să plătească datoriile
Vasile Voicu

Iată maniera ingenioasă prin care autoritățile din Negrești îi conving pe contribuabili să plătească datoriile

Cetățenii din orașul Negrești care își vor achita taxele și impozitele pană la 31 martie 2016 vor beneficia de anularea în proporție de 70% a penalitătilor și majorărilor acumulate în timp. Aceeași măsură a mai fost luată și anul trecut, iar faptul că anul acesta încasările de la bugetul local au crescut cu peste 20% a făcut conducerea primăriei să ia decizia de a o menține.

“Sunt oameni care de ani întregi nu au mai reușit să-și plătească taxele și impozitele datorate. De aceea, ne-am gândit să venim în sprjinul lor, dar totodată, să creștem și gradul de încasare. Măsura a dat roade, oamenii sunt mulțumiți că scapă de o bună parte a penalitătilor, în timp ce noi am reușit să strângem mai mulți bani la bugetul local”, a declarat primarul orașului Negresti, Vasile Voicu.

Primăria Negrești a reușit să strangă anul acesta din taxe și impozite aproximativ 1.600.000 lei, cu mai mult de 20% față de anul anterior, când măsura privind reducerea penalitătilor nu era în vigoare. Astfel, edilul Vasile Voicu speră să mentină gradul ridicat de încasare și să ajute, totodată, cetătenii:”’Gradul de încasare a ajuns la aproximativ 90%, lucru mulțumitor pentru orașul nostru. Îi asteptăm pe toți să plătească taxele și impozitele, deoarece incasările mulțumitoare la bugetul local inseamnă noi investiții pentru orașul nostru’”.

Pentru anul 2016 Primăria Negresti a hotărât că nu va majora taxele și impozitele locale. (G.P)

Cetățenii din orașul Negrești care își vor achita taxele și impozitele pană la 31 martie 2016 vor beneficia de anularea în proporție de 70% a penalitătilor și majorărilor acumulate în timp. Aceeași măsură a mai fost luată și anul trecut, iar faptul că anul acesta încasările de la bugetul local au crescut cu peste 20% a făcut conducerea primăriei să ia decizia de a o menține. “Sunt oameni care de ani întregi nu au mai reușit să-și plătească taxele și impozitele datorate. De aceea, ne-am gândit să venim în sprjinul lor, dar totodată, să creștem și gradul de încasare. Măsura…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor